Хороскоп за 16 март: Успешен ден за Водолеите, Везните ще се срещнат със стари приятели

Рибите да избягват чужди разправии

16.03.2024 | 07:47 Редактор: Толя Стоянова
Хороскоп за 16 март: Успешен ден за Водолеите, Везните ще се срещнат със стари приятели

През съботния ден са възможни някои напрежения. Повече за всяка зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Още от сутринта може да ви връхлетят мрачни и натрапчиви мисли. За да се освободите от тях, създайте си заетост. Колкото сте по-ангажирани, толкова по-бързо ще възстановите ведрото си настроение.

Телец

Каквато и информация да ви споделят, намерете начин да я проверите. Макар и неумишлено, може да ви подведат, така че имайте си едно наум и бъдете предпазливи, съветва az-jenata.bg.

Близнаци

Намалете темпото, преценете физическото и психическото си състояние и ако установите, че категорично имате нужда от почивка, осигурете си я. Твърдението, че "човек каквото сам си направи и Господ не може да му го направи" продължава да е валидно.

Рак

Наблюдавайте събитията, които се случват и ги приемете като сигнали, независимо дали ви устройват, или не. И в двата случая интуицията ще ви подскаже дали трябва да действате активно, или е за предпочитане да заемете наблюдателна позиция.

Лъв

Не е изключено да ви помолят за услуга. Изяснете в какво точно ще се състои съдействието ви. Ако се окаже, че става дума за занимание, което ви е неприятно или е в противоречие с принципите ви, измислете приемлива причина за отказ.

Дева

Ще се наложи да промените плановете си и да се откажете от нещо, което ви интересува, за да се заемете с решаването на чужд проблем. Подобна ситуация, разбира се, е неприятна, но преди да се ядосате, помислете, че и на вас може да се случи да потърсите помощ.

Везни

Не се колебайте да приемете покана за импровизирана среща със стари приятели. Емоциите ще са незабравими.

Скорпион

Близките непрекъснато ще ви ангажират със собствените си тревоги. Нелогичните им постъпки може и да ви ядосат, но ще си спестите поредица неприятни разговори, ако запазите спокойствие.

Стрелец

В стремежа си да направите добро впечатление на някого, внимавайте какво обещавате. Ще е трудно да се откажете от думите си, а със сигурност ще ви потърсят отговорност.

Козирог

Не прекалявайте с пристъпите на откровеност. Преди да споделите мислите, които ви спохождат, опитайте да си представите как биха се отразили на събеседниците ви.

Водолей

Постиженията ви ще получат висока оценка, одобрение и ласкави отзиви. Не се възгордявайте и не говорете за успехите си. Хората са готови бързо да преминат от "Осана" до "Разпни го".

Риби

Споделяйте мнението си, само ако ви питат. Не се намесвайте в чужди разправии, за да не ви обвинят в нарушаване на правилата и навлизане в непозволено пространство.

Снимка: Pixabay