Меган Маркъл стартира новия си подкаст

Херцогинята на Съсекс отразява етикетите, които хората се опитват да поставят на жените

11.03.2024 | 22:14 Редактор: Вяра Димова
Меган Маркъл стартира новия си подкаст

Меган Маркъл пусна новия си подкаст, който носи същото име като предишния ѝ, Archetypes. Единствената разлика е, че херцогинята на Съсекс се премести от Spotify в Lemonada Media, по-малка компания, която може да даде на Меган повече внимание и грижи.

Съпругата на принц Хари е в добра компания, тъй като Джулия Луис-Драйфус, Сара Силвърман и Саманта Би, които са добре познати в САЩ, също водят подкасти в платформата Lemonada Media.

Краткото описание на подкаста от Маркъл гласи: "Освежаващ и забързан подкаст, в който Меган, херцогинята на Съсекс, отразява етикетите, които хората се опитват да поставят на съвременните жени".

Стартирането на подкаста беше обявено миналия месец на 13 февруари, точно преди принц Хари и Меган да се отправят към Канада за събитието Invictus Games. От друга страна Меган е на разклон между желанието на съпруга си Хари по-често да се прибира в родината си, особено след новината за здравословното състояние на неговия баща.

"Хари и Меган започват да се притесняват, че децата им ще прекъснат всички връзки с Обединеното кралство", отбелязват специалисти и допълват, че Меган може да загуби интерес към принц Хари, ако той загуби кралски статут.

Херцогът и херцогинята на Съсекс се сблъскаха с трудности, след като се оттеглиха от кралските си задължения през 2020 г. и се преместиха в САЩ. Двойката, която сега живее в Монтесито, се опита да изгради доходоносна лична марка в Америка, като си партнира с компании като Netflix и Spotify. Те обаче все още не са постигнали голям успех в медийната сфера.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС