Адам Сандлър и Марго Роби оглавиха класация за най-скъпоплатени актьори

Комикът е спечелил $73 млн. за последните 12 месеца

09.03.2024 | 12:17 Редактор: Вяра Димова
Адам Сандлър и Марго Роби оглавиха класация за най-скъпоплатени актьори

Класацията за най-скъпоплатени актьори винаги е предизвиквала интерес у киноманите, но този път те бяха шокирани да разберат кой всъщност стои на върха ѝ. След огромния успех на "Барби" и "Опенхаймер" през изминалата година, повечето от нас предполагаха, че актьорите от тези филми може да се наредят на първо място.

Все пак Райън Гослинг и Килиън Мърфи спечелиха номинации за "Оскар", а Марго Роби е продуцент на "Барби", което ни навежда на мисълта, че банковата ѝ сметка се е увеличила значително. Но всъщност на върха на класацията на Forbes стои човек, който за последен път я оглавява през далечната 2002 година. 

Адам Сандлър е най-скъпоплатеният актьор за 2023 година.  Според Forbes, комикът е спечелил 73 милиона долара за последните 12 месеца, основно благодарение на многомилионната си сделка с гиганта Netflix. През изминалата година той участва в комедията "Murder Mystery 2", където си партнираше с Дженифър Анистън, и в семейния филм "You Are So No Invited to My Bat Mitzvah" за стрийминг платформата.

Той също така озвучи и герой в анимацията "Лео". В същото време актьорът продуцира "The Out-Laws" с Нина Добрев и в момента можем да го гледаме в драмата "Spaceman". 

На второ място в списъка на Forbes се нарежда актрисата Марго Роби, чието състояние се оценява на 59 милиона долара.

Третото място в класацията се заема от Том Круз, който е спечелил "само" 45 милиона долара за миналата година. Той работи само по един филм – "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One", а останалата част от приходите идва от стрийминг продажбите на хита "Топ Гън: Маверик", който излезе по кината през 2022 година. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС