Марго Роби разкри ще има ли продължение на "Барби"

"Вложихме всичко в тази продукция", сподели актрисата

06.01.2024 | 18:00 Редактор: Вяра Димова
Марго Роби разкри ще има ли продължение на

Филмът "Барби" спечели повече от 1,4 милиарда долара в боксофиса. След което се появиха много слухове за потенциално продължение, в което Марго Роби също ще играе главната роля. Съвсем скоро актрисата участва в интервю за AP Entertainment, където каза, че най-вероятно няма да има нова част от филма.

"Мисля, че вложихме всичко в този филм. Не сме го създали като трилогия или нещо подобно. Грета вложи всичките си идеи в "Барби", така че не мога да си представя, че може да има продължение", каза актрисата.

Роби също разсъждава върху успеха на филма, отбелязвайки, че "оригиналните филми все още могат да бъдат популярни". 

"Ние показахме, че оригиналните филми все още могат да бъдат огромни в боксофиса, това е най-важното нещо. Не само продължения, предистории или римейкове могат да станат хитове. Филмът може да бъде напълно оригинален. Така че е страхотно, че "Барби" се справи добре. Много сме доволни и искаме и другите да успеят", сподели тя, цитирана от tialoto.bg.

"В бъдеще авторите на такива хитове ще могат да реализират нови амбициозни идеи и да получат подходящи бюджети, за да реализират всичко планирано", отбеляза още Роби.

Снимка: БГНЕС