Хороскоп за 9 март: Енергия ще блика от Овните, Водолеите да избягват спонтанността

Разнообразни занимания за Девите

09.03.2024 | 08:09 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп за 9 март: Енергия ще блика от Овните, Водолеите да избягват спонтанността

Повече за всяка зодия вижте в хороскопа ни, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Енергията буквално ще блика от вас. Ще си направите огромна услуга, ако я ориентирате към домашно-битовите задачи, за които близките непрекъснато ви напомнят, а вие непрекъснато се правите, че не сте чули. Изпълните ли ги, ще се насладите на искрената им обич.

Телец

Инициативите ви от всякакъв характер ще привлекат вниманието. Ще разполагате с подходящи условия за демонстриране на лидерските си умения. Не е изключено да получите предложение за допълнителна работа.

Близнаци

Нестандартните ви хрумвания, колкото и странни да изглеждат, ще получат одобрение от слушателите ви. Ако пък са насочени към някакъв вид развлечение, със сигурност ще си спечелите почитатели.

Рак

Обстановката ще е неясна, а настроението ви – нестабилно. Ограничете действията си в рамките на дома и в обкръжението само на близките си, ако е възможно.

Лъв

Тонусът и въображението ви са в синхрон. С каквото и да се занимавате, ще го направите с пъти по-добре и по-бързо от обикновено. В края на деня може и да усетите умора, но ще е съчетана с удовлетворение.

Дева

Заниманията ви ще са разнообразни. Проявете комбинативност, опитайте се да ги прецените от различни гледни точки. При изпълнението им ще успеете да използвате усвоени наскоро нови знания.

Везни

Посветете времето си на дейности, които ви харесват, но все оставяте на заден план. Особено приятно ще ви е, ако изискват сръчност или са свързани с естетичните ви търсения.

Скорпион

Ще отпаднат някои ограничения, с които се е налагало да се съобразявате. Действайте с фантазия и с размах. Усещането за независимост ще е вдъхновяващо.

Стрелец

Ще можете да предприемете първите стъпки по реализацията на някакво нововъведение. Може да е свързано с принудителни промени или необходимост да се освободите от нещо старо, но крайният резултат ще ви убеди, че си е заслужавало.

Козирог

От съществено значение е да съобразите желанията с възможностите си. Не се ангажирайте със занимания, които не са ви по силите. Дори само мисълта, че не сте се справили ще ви се отрази демотивиращо.

Водолей

Преценявайте действията си поетапно и на части. Разпределете работата - да имате представа докъде сте стигнали и какво ви предстои. Избягвайте спонтанните решения, които може да завършат фатално и "вместо да изпишете вежди, да извадите очи", пише az-jenata.bg.

Риби

Не е изключено да ви обхване с нищо непредизвикано вътрешно напрежение, да усетите несигурност в собствените си сили. Ограничете контактите, за да избегнете възможността за конфликти. Осигурете си достатъчно сън.

Снимка: pixabay