За $6,2 млн. Риана попя на индийски милиардер, нарекоха я бездарна

Към днешна дата певицата е ограничила концертните си изяви

06.03.2024 | 13:52 Редактор: Деси Николова
За $6,2 млн. Риана попя на индийски милиардер, нарекоха я бездарна

Критиците на Риана отново имат какво да кажат. Носителката на наградата "Грами" изнесе концерт в Индия в петък вечерта на предсватбеното тържество на милиардера Анант Амбани и годеницата му Радхика Мърчант Джамнагар и беше упрекната, че е изнесла "бездарно" и "скучно" шоу.

Риана е получила внушителните 6,3 млн. долара за участието си в сватбеното тържество, което накара феновете да бъдат изключително критични към шоуто, разкри Daily Mail.

36-годишната попзвезда беше обявена за милиардерка и "най-богатата жена музикант" от Forbes още през 2021 г. Това накара един критик да нарече изпълнението ѝ "благотворителна дейност". Други няколко души сравниха изпълнението с нейното шоу на полувремето на Супербоул, което получи смесени отзиви от феновете.

Телевизионното изпълнение, което се състоя на стадион State Farm в Глендейл, Аризона, през февруари 2023 г., беше първото ѝ шоу на живо от повече от пет години.

Към днешна дата Риана е ограничила концертните си изяви, тъй като се фокусира върху майчинството и няколкото си бизнеса, като например изключително успешната ѝ линия гримове Fenty Beauty и линията ѝ бельо и спално бельо Savage X Fenty.

Последният албум на Риана, Anti, беше издаден през 2016 г. и оттогава феновете ѝ с нетърпение очакват нова музика.

През февруари 2023 г. майката на две деца намекна, че скоро ще изненада с нови хитове почитателите си, като заяви пред британския Vogue, че "ще бъде нелепо", ако дългоочакваният ѝ девети студиен албум не излезе през 2023 г. За ужас на феновете, годината завърши без нов албум от певицата.

Четете повече в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС