Салма Хайек към съпруга си: Все още правиш така, че да те обичам лесно

Двамата празнуват 15 години брак

16.02.2024 | 12:50 Редактор: Вяра Димова
Салма Хайек към съпруга си: Все още правиш така, че да те обичам лесно

Салма Хайек и съпругът ѝ Франсоа-Анри Пино отпразнуваха годишнина от брака си. За повода 57-годишната актриса публикува в профила си в Instagram черно-бяла снимка с любимия си. Вижда се, че двамата са в ресторант и са облечени официално. Звездите са заедно от 18 г. 

"След 18 години заедно и 15 години брак, ти все още правиш това да те обичам лесно, забавно, дълбоко и свежо като нежен бриз. Честита годишнина, любов моя", написа Салма към сладкия кадър.

Тя и Франсоа сключиха брак точно на Свети Валентин през 2009 г. Сватбата бе в Париж. Двамата събраха много поздравления за годишнината си. Скоро Хайек призна, че медитацията ѝ помага да изглежда млада, пише teenproblem.net.

"Наистина вярвам, че е това. Хората казват, че са упражненията. Аз мисля, че е медитацията. Трябва да намериш твоя начин. За мен тренирането е трудно. Трудно е да имаш дисциплината да го направиш. Но медитацията е фасулска работа. Стоиш за момент със себе си, и това вече е медитация", актрисата пред "Entertainment Tonight".

Снимка: БГНЕС