Излизат 45 нови песни на Василис Карас заедно с биографична книга

Заглавието ще бъде "Добър вечер"

04.02.2024 | 06:00 Редактор: Толя Стоянова
Излизат 45 нови песни на Василис Карас заедно с биографична книга

По време на кариерата си Василис Карас успя да се отличи, като хората обичаха песните му и го следваха фанатично. Певецът си отиде на 70-годишна възраст в навечерието на Коледа миналата година. Предстои да излязат 45 негови нови песни, които певецът е записал по време на боледуването си в Солун. Той също така е подготвил своя автобиография, но не е имал време да я види публикувана, предаде кореспондентът на Bulgaria ON AIR в Гърция Силвия Станчева.

"Всичко започна преди три години, когато Василис ми се обади и каза: "Да започваме", сподели биографът Танос Канусис.

Той обясни, че биографията на Василис Карас е готова, но са предпочели да не я публикуват, за да не се каже, че се е възползвал от здравословното си състояние.

"Процесът започна преди три години, събрахме много материали и този материал през лятото, което Василис прекара с нас, решихме да не го публикуваме поради две причини. Първата беше да не кажат, че се е възползвал от здравословното си състояние, а втората причина беше, че искаше да присъства на презентацията. Семейството ще реши кога ще бъде издадена книгата", заяви Канусис.

Той разкри още, че Василис Карас е чел книгата няколко пъти и е бил доволен от резултата.

"Той беше емоционален, когато описваше детството си. Започнахме книгата със здравия Василис Карас и стигнахме до 2023 г. с всичките му известни здравословни проблеми. Заглавието на биографията ще бъде "Добър вечер", така започваше концертите си големият гръцки изпълнител", сподели Канусис.

Снимка: Facebook