Хороскоп за 20 януари: Слънцето навлиза във Водолей, критични ситуации за Овните

Динамичен ден за Лъвовете

20.01.2024 | 08:27 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 20 януари: Слънцето навлиза във Водолей, критични ситуации за Овните

Съботният ден ни носи хубави емоции, но и предизвикателства. Повече за всяка зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева. 

Овен

Желанието ви да контролирате всички и всичко е предпоставка за конфликт. Много е вероятно да попаднете в странна или критична ситуация. Не разчитайте на случайности, а на логиката и опита си.

Телец

Ще е трудно да осъществите всичките си замисли. На моменти може да се наложи да се съобразявате с външни фактори или чужда воля. Приемете го спокойно.

Близнаци

Ограничете контактите до личности, с които се познавате много добре и можете да предположите реакциите им. Не позволявайте да ви манипулират, но не се опитвайте и вие да правите същото.

Рак

Придържайте се към установени и познати методи на работа. Нововъведенията ще се окажат преди всичко губене на време. Не е желателно да предприемате кардинални промени на динамичния си стереотип.

Лъв

Обстановката ще е динамична и ще ви подтиква към прибързани действия. Отстоявайте принципите си, но не се опитвайте да ги натрапвате на останалите участници в процесите. Ще си навлечете неприятности.

Дева

Хаотичните действия на близките ще ви подскажат, че се налага да "вземете управлението в свои ръце“. Действайте решително, но се въздържайте от остри критики спрямо грешките им. Не всеки притежава вашите способности.

Везни

Стремежът ви към лична изява ще е необичайно силен и ще разпознавате враг в лицето на всеки, който ви се противопостави по някакъв повод. Не се включвайте в обсъждането на спорни теми, които може да навредят сериозно на личните отношения, информира az-jenata.bg.

Скорпион

Поведението на околните ще предизвиква пристъпи на раздразнение и безкомпромисност. Обмисляйте предпазливо изказванията си, за да не попаднете в хипотезата "език мой, враг мой" и да превърнете най-близките си приятели в противници.

Стрелец

Ще постигнете много повече, ако поставите общите интереси над собствените си. Не само ще удовлетворите текущите си желания, но и ще сложите здрава основа на продължително и полезно сътрудничество.

Козирог

Ще си осигурите емоционално, а и физическо спокойствие, ако оставите инициативата в ръцете на близките си. Ролята на "втора цигулка" ще ви освободи от отговорности, а и от необходимостта да давате пример със собствените си действия.

Водолей

Слънцето навлиза във вашия знак. Ще се отрази положително на енергията, тонуса, вдъхновението ви. Не се опитвайте да привлечете вниманието с прекалено екстравагантни хрумвания, защото освен предимствата, ще се забележат и недостатъците ви.

Риби

Ще разполагате с благоприятни условия за популяризиране на постиженията и концепциите си. Възползвайте се без никакво колебание. Ще си осигурите твърдо ядро от привърженици.

Снимка: Pixabay