Любовен хороскоп за 8-14 януари: Важни събития при Раците, нова тръпка за Девите

Стрелците да внимават с думите си

07.01.2024 | 07:00 Редактор: Вяра Димова
Любовен хороскоп за 8-14 януари: Важни събития при Раците, нова тръпка за Девите

През новата седмица има вероятност да не сме в състояние да се доверим на собствената си преценка по отношение на любовните въпроси. Меркурий в упорития знак Стрелец ще бъде в не така добра позиция спрямо Нептун. Това може да ни вкара в любовни заблуди. Новолунието в прагматичния знак Козирог ще ни даде възможност да оценим реалистично любовния си живот. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен 

Новата седмица започва с някои истини за родените под знака на зодията. Но дали сте готови за нея, Овни? Много е възможно що се отнася до любовта, да сте били наясно с някои истини, които не сте имали желание да приемете. Колкото повече си фантазирате, толкова повече завръщането към реалността ще ви разочарова. 

Телец 

Обсъждането на любовния ви живот с приятел може само да ви накара да се почувствате по-объркани от всякога. Звездите ви съветват да избягвате да вземате важни решения относно любовния си живот, особено въз основа на приятелски съвети.

Близнаци 

В началото на седмицата Меркурий ще бъде във сектора ви на партньорството и ще направи квадрат с Нептун, който в момента е във вашия сектор на кариерата. Докато обсъждате професионални цели с вашата половинка, може да забележите, че той или тя не подкрепят целите ви. 

Рак 

Определено ви очаква седмица на важни събития в любовния ви живот, така че се пригответе, скъпи Раци! Новолунието тази седмица ще окаже влияние върху вашия партньорски сектор, отваряйки възможности за нов романтичен съюз, който има потенциал за нещо повече. 

Лъв

През новата седмица може вече да не сте сигурни на какво можете да се доверите в името на любовта. Меркурий е във вашия сектор на романтиката и няма да е в добра позиция спрямо Нептун, който сега е в 8-ия ви дом на интимността и споделените ресурси. 

Дева

Любовта е във въздуха! Новолунието тази седмица определено ще ви изненада с приятни събития, тъй като ще окаже влияние върху вашия романтичен сектор. Това е прекрасна енергия за онези от вас, които търсят нова любов. Никога не знаеш кога ще срещнеш някого – стига да се довериш на Вселената. 

Везни

Солидните основи са ключът към стабилната романтика, независимо дали имате връзка или не. Ако с любимия ви човек живеете заедно, и двамата ще имате много идеи за подобряване на общия ви домашен комфорт. Ако се срещате с някого и имате връзка отскоро, може пък да заживеете под един покрив. 

Скорпион

Скорпионите ще си задават куп въпроси относно сродната душа. Ще бъдат честни със себе си за това къде се намират в момента по отношение на любовните въпроси. Възможно е да разберете, че някой, когото обожавате, е представил погрешно намеренията си по някакъв начин. 

Стрелец 

Меркурий е във вашия знак, което обикновено носи сила по комуникационните въпроси. Този понеделник обаче Меркурий няма да е в добра позиция към Нептун. В резултат на това, думите ви може да навредят на любовния ви живот. 

Козирог

Новолунието ще окаже влияние върху вашия знак, давайки ви зелена светлина, свързана с всичко, което бихте искали да започнете в живота си. След това, Марс – също във вашия знак – прави прекрасна връзка с експанзивния Юпитер, който в момента е във вашия любовен сектор.

Водолей

Възможно е да се почувствате "невидими" тази седмица, до такава степен, че да се усетите напълно пренебрегнати, когато става въпрос за любов, вниманието на любимия човек към вас. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да се оставите на течението и да се погрижите за себе си, пише az-jenata.bg.

Риби 

През новата седмица не взимайте важни решения, свързани с любовта. Енергията на планетарните събития е такава, че може да се усещате объркани, с променливи емоции. Проявете гъвкавост, дори и някои неща в любовта да не се развиват според очакванията ви.

Снимка: pixabay