Тейлър Лаутнър разкри любопитни подробности за връзката си с Тейлър Суифт

Двамата поддържат приятелски отношения

27.12.2023 | 19:47 Редактор: Вяра Димова
Тейлър Лаутнър разкри любопитни подробности за връзката си с Тейлър Суифт

Тейлър Лаутнър разкри, че Тейлър Суифт е била тази, която е взела решението двамата да се разделят. Певицата и актьорът имаха кратка връзка през 2009 г. и сега става ясно, че изпълнителката е скъсала с Лаутнър.

Актьорът е вдъхновил някои от песните от албума Speak Now на Суифт. Например, песента "Back to December" е посветена на него. Скоро пък Тейлър Лаутнър се снима в клип на Тейлър Суифт - I Can See You.

Той разкри, че двамата прекъснали връзка за известно време след раздялата, но после възстановили приятелските си отношения.

В подкаста "Call Her Daddy" питат актьора дали изпълнителката е решила, че двамата трябва да се разделят.

"Да, абсолютно. Връщам се обратно и мисля какво точно се случи. Но, да, тя го направи", отвръща той.

Сега Лаутнър е женен за медицинската сестра Тейлър Дом. Но със Суифт са в добри отношения.

"Мисля, че когато уважаваш някого, заради това, което е - в душата си, това ти позволява да продължиш, да простиш и да продължиш с тази любов по различен начин. Ние останахме приятелски настроени, виждахме се от време на време. Но тогава ние изгубихме връзка и не говорихме известно време. Аз винаги съм изпитвал най-дълбокото уважение към това, което е тя, като човек, преди всичко останало. Честно бих казал, че едно от най-страхотните неща, които се случиха в живота ми в последната година, бе да подновим приятелството си", коментира актьорът, цитиран от teenproblem.net.

Тейлър Суифт има връзка с американския футболист Травис Келси от юли тази година.

Снимка: БГНЕС