Селена Гомес иска да раздели Тейлър Суифт и Травис Келси?

Двамата влюбени обявиха връзката си публично почти веднага

01.11.2023 | 23:27 Редактор: Толя Стоянова
Селена Гомес иска да раздели Тейлър Суифт и Травис Келси?

Селена Гомес е твърде загрижена за приятелката си Тейлър Суифт и по-точно за бясната скорост, с която се движи романсът ѝ с играча по американски футбол Травис Келси. Според информатор на сайта Page Six, Селена се надявала Тейлър да забави отношенията си с атлета, с когото излиза едва от няколко седмици, но с когото вече планирала бъдещето си.

"Селена смята, че Тейлър прибързва със сближаването си със семейството на Травис. Това не е поведение, типично за нея. В миналото тя винаги е била супер дискретна по отношение на личния си живот, а сега с тази връзка е толкова открита и публична, че просто изглежда странно", каза близък до Гомес пред изданието.

Преди да срещне Келси това лято, Суифт имаше дълга, 6-годишна връзка с британския актьор Джо Алуин, с когото се разделиха в началото на годината. Двамата бяха изключително потайни за отношенията си и за всичките тези години бяха снимани заедно едва няколко пъти.

Говори се, че брюнетката не одобрявала факта, че Суифт се е появила на мач с майката на Травис - Дона Келси, още на втората си среща със спортиста. Изпълнителката на "Slow Down" също така смятала, че колежката ѝ твърде много бърза да се появява пред камерите на папараците с Травис, по-малко от месец след старта на отношенията им.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС