Хороскоп за 23 декември: Неприятни моменти за Овните, динамичен ден за Скорпионите

Козирозите да контролират емоциите си

23.12.2023 | 08:31 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 23 декември: Неприятни моменти за Овните, динамичен ден за Скорпионите

Повече за вашата зодия вижте в астрологичната ни прогноза, изготвена от Петя Георгиева. 

Овен

Неприятностите могат да дойдат от две посоки - при търговски или финансови операции и при разпределяне на ежедневните задачи между членовете на семейството. И докато първите можете да ги избегнете, разчитайки предимно на себе си, то за вторите е важно да сте готови на отстъпки.

Телец

Поставяйте си само изпълними цели. Прекалените амбиции твърде често завършват, ако не с разочарование, то поне с осезателно недоволство от себе си.

Близнаци

Ще се наложи да проявите активност не поради, а въпреки обстоятелствата. Не ограничавайте инициативата си. Ще впечатлите околните и ще си спечелите привърженици.

Рак

Един от факторите, нанасящ трайна вреда на отношенията, е прекалената ви сръдливост. При това не казвате какъв е проблемът, а мълчите, сумтите и очаквате околните да се досетят какви са чувствата ви. Ако не искате да си развалите хубавите празници, сменете тактиката.

Лъв

Ограничете контактите, защото ще сте доста раздразнителни и ако не успеете да овладеете емоциите своевременно, може да сътворите "буря в чаша вода". Ориентирайте усилията си към обичайни задачи, които не изискват особено старание, съветват от az-jenata.bg.

Дева

Социалните ви контакти ще са интензивни. Много е вероятно да получите интригуващи предложения за сътрудничество и съвместна дейност. Не бързайте да отговаряте. В празничните дни нищо не е напълно истинско.

Везни

Не позволявайте да ви въвличат в конфликтни ситуации. Околните доста често ще ви озадачават с поведението си, но е във ваш интерес да не го приемате за нещо лично. Просто всеки има своите трудни моменти.

Скорпион

Обстановката ще е динамична и създаваща противоречиви чувства. Каквото и да ви се случи, не бързайте със заключенията. След ден-два оценката ви за преживяното ще е съвсем различна.

Стрелец

Започнете деня със сложните задачи, които няма как да отложите. Не се вторачвайте прекалено в дреболии, за да не попаднете в ситуацията, в която "заради дървото не виждате гората".

Козирог

През целия ден ще сте в центъра на събитията и искате или не, ще привличате вниманието. Контролирайте поведението, емоциите, думите си, защото както знаете, "един гледа сватба, друг - брадва".

Водолей

Желанието да сте оригинални понякога ви прави лоша шега. Околните не разбират смисъла, който влагате в изказванията си и се стига до ситуацията, в която "може да извадите очи, вместо да изпишете вежди". Съобразявайте се с характера на събеседниците си.

Риби

Привлекателни сте и много хора ще се опитат да спечелят симпатиите ви. Говорете за каквото си искате, но избягвайте темите, свързани с пари и лични успехи. Вероятността да предизвикате завист не е за подценяване.

Снимка: Pixabay