Райън Гослинг зарадва почитателите с коледна песен (+ВИДЕО)

Актьорът от "Барби" направи нова версия на I'm Just Ken

23.12.2023 | 07:00 Редактор: Вяра Димова

Райън Гослинг, най-желаният мъж в Холивуд и истинският Кен, показа, че може не само да впечатлява с физика и талант от екрана, но има страхотни певчески възможности. Актьорът от "Барби" обедини сили с продуцента на саундтрака на филма – Марк Ронсън, за да осигурят на всеки нетърпелив ранен коледен подарък. Двамата направиха нова версия на популярната песен I'm Just Ken, но в празничен вариант. 

Освен че пуснаха парчето в навечерието на Коледа, Ронсън и Гослинг споделиха и официално видео към него, връщайки ни отново в земята на "Барби". 

В клипа носителят на "Златен глобус" се присъединява към музиканта и зет на Мерил Стрийп в музикалното студио. При тях пристига и сценаристът и продуцент на "Барби" Андрю Уайт, както и няколко опитни музиканти, които заедно правят една нова версия на популярната и широко харесвана песен I'm Just Ken, която Гослинг изпълнява във филма на Грета Гъруиг. 

Студиото е тематично украсено с коледни гирлянди и лампички, а Ронсън е готов да запише весела и празнична песен, но Гослинг не е много съгласен.

"Мислиш ли, че е твърде коледна?", пита актьорът, превъплъщавайки се отново в образа си на Кен. "Притеснявам се, че ако е твърде коледно, никой няма да го гледа и слуша след 26", допълва той. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС, кадри: Youtube