Уилям публично подкрепи Кейт след скандала с Меган

Двамата присъстваха на годишното Royal Variety в Лондон

05.12.2023 | 17:03 Редактор: Деси Николова
Уилям публично подкрепи Кейт след скандала с Меган

Принц Уилям публично подкрепи Кейт Мидълтън след скандала с Меган Маркъл. Двамата присъстваха на годишното Royal Variety в Лондон. Принцът и принцесата на Уелс се появиха публично след издаването на книгата на Омид Скоби, в която той предположи, че има двама членове на семейството, които са изразили загриженост относно цвета на кожата на принц Арчи преди раждането му.

Предполага се, че това е самата Мидълтън и принц Чарлз. За последното стана ясно от изданието в Нидерландия, което веднага беше изтеглено от рафтовете в книжарниците.

Очаква се новото издание да излезе на 8 декември. Все още не се знае кой е виновен за излизането на тези имена в книгата. Според Омид Скоби те не са присъствали дори в черновата.

Появата на Кейт Мидълтън и принц Уилям на червения килим на фона на скандала в кралското семейство беше „емоционално разкриваща“, според експерта по езика на тялото Джуди Джеймс.

При пристигането си в Royal Albert Hall принц Уилям помогна на съпругата си да излезе от колата и замислено ѝ подаде ръката си на стълбите. В същото време принцесата изглеждаше уязвима.

„Уелсците показаха смели лица, докато присъстваха на шоуто в Royal Albert Hall в Кенсингтън. Жестовете на Уилям изглеждат остри тук, докато той представя красивата си съпруга на света на червения килим. Принцът поема лидерска роля и управлява процеса, но също така протяга ръката си в романтичен жест на подкрепа, който Кейт приема, давайки му благодарна усмивка“, отбеляза Джуди.

"Това не е тяхното обичайно поведение на червения килим. След слуховете от книгата на Омид Скоби, двойката изглежда е възприела кралски, достоен, но хуманен подход. Той емоционално разкрива споделената им любов повече от всякога, заключава експертът.

Също така принц Уилям и Кейт Мидълтън се усмихнаха, пренебрегвайки въпросите, зададени им от репортери относно противоречивата книга на Омид Скоби, в която се твърди, че именно Кейт, както и принц Чарлз, са проявили нездравословен интерес към цвета на кожата на принц Хари и Меган Маркъл, преди да се роди през 2019 г.

Четете цялата статия в tialoto.bg

Снимка: БГНЕС