Нумерологична прогноза за декември според датата на раждане

Последният месец от годината носи вълнуващи емоции, динамика, но и напрежение

29.11.2023 | 18:00 Редактор: Вяра Димова
Нумерологична прогноза за декември според датата на раждане

Декември ни носи вълнуващи емоции, но и повече динамика, напрежение. След 13 декември планетата на мисълта и комуникацията – Меркурий, навлиза в последното си ретроградно движение за 2023 година. Но какво ви очаква според рождената ви дата, без значение от месеца, в който сте родени, вижте в следващите редове. 

Родените на 1, 10, 19 и 28-о число на всеки месец 

Ако имате собствен бизнес или работите на свободна практика, то през новия месец ще имате възможността да повишите доходите си. Творческите професии също ще пожънат успехи, но са възможни някои разногласия с колеги. След 25 декември са възможни някои разходи, но вие ще успеете да се справите с тях. Онези от вас, които търсят любовта, да бъдат по-внимателни с новите контакти. 

Родените на 2, 11, 20 и 29-о число на всеки месец  

Декември ви носи добри възможности за печалби, особено ако се занимавате с медии, технологии или свободни професии. Но дори и да не сте в никоя от изброените, през последния месец от годината са възможни интересни работни предложения, повишение, допълнителни доходи или пари от наследство. Бъдете внимателни при харченето и проучете начини за увеличаване на паричния поток след 25 декември.

Родените на  3, 12, 21 и 30-о число на всеки месец  

Декември ще е динамичен период за вас, но пък ще ви предложи добри перспективи за сътрудничество и нови кариерни издигания. Финансите ще заемат важно място за вас, но внимавайте при работа с документи и правни въпроси. Избягвайте рисковите инвестиции, хазартните игри и проверявайте добре всяка информация, която достига до вас.

Родените на 4, 13, 22 и 31 на всеки месец  

В работата успехи няма да ви липсват, ще успеете да се докажете като лидери, но е важно да намерите баланса, защото някои от колегите може и да не са толкова доволни. Търсещите работа може да очакват интересни предложения. Като цяло, месец декември може да зарадва много от вас с нови източници на приходи, печеливши инвестиции, печалби от пасивни доходи.  Взаимоотношения, които са били конфликти могат да бъдат изгладени, ако са важни за вас разбира се. Грижете се добре за здравето и намерете здравословен начин да се разтоварите от стреса. 

Родените на 5, 14 и 23-то число на всеки месец  

През декември ще продължавате да полагате усилия в работата, но трудът ви ще постигне успехи. Някои от вас може да очакват и повишение, бонуси или допълнителни доходи от странични дейности. След 16-и декември бъдете разумни с харчовете и ако имате възможност спестявайте. 

Родените на 6, 15 и 24-о число на всеки месец  

Организацията е ключът към професионалния ви успех през този месец. Избягвайте проблеми с колегите, не се забърквайте в интриги и клюки. Непланираните покупки може да станат неуправляеми. В партньорствата е необходимо разплитане на проблемите с добра комуникация и взаимно разбиране. 

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay