Макколи Кълкин получава звезда в Алеята на славата, Снуп Дог спира марихуаната

След много обмисляне и разговори със семейството ми, реших да откажа пушенето на трева, сподели рапърът

28.11.2023 | 12:10 Редактор: Ивета Велева
Макколи Кълкин получава звезда в Алеята на славата, Снуп Дог спира марихуаната

Макколи Кълкин отдавна не е сам вкъщи, а след един ранен и неуспешен брак, той се жени повторно за своята най-близка приятелка. Актьорът вече е на 43 години и отскоро има дъщеря, кръстена на починалата му неотдавна сестра.

Холивудската звезда от филма "Сам вкъщи" става и най-младият милионер в света, едва 8-годишен, той се сдобива със световна слава,  множество часове в ефир и почести. Наскоро стана ясно, че актьорът ще получи звезда на Алеята на славата. Това ще се случва 30 години след премиерата на легендарния коледен филм.

Продуцентът на Алеята на славата в Холивуд, каза в прессъобщение, че "Макколи Кълкин е основна част от поп културата в продължение на десетилетия“.

Междувременно, световноизвестният рапър Снуп Дог също вече не му се отдава да е сам вкъщи. Той се похвали в социалните мрежи, че вече е станал дядо. Посетителите на Instagram канала му бяха далеч по-шокирани от друга новина, която рапърът сподели – а именно, че отказва марихуаната.

"След много обмисляне и разговори със семейството ми, реших да откажа пушенето на трева. Моля, уважавайте личния ми живот в този момент", съобщи Снуп Дог.

"Да бъда дядо ме промени по много начини“, каза той пред вестник Daily Mail. "Основното, за което се тревожа в момента е за това как живея, как се движа, с какви хора съм свързан, защото искам да видя как внуците ми порастват. Единственият начин, по който мога да направя това, е да предприема предпазни мерки като внимавам с кого излизам, къде излизам, какво приемам...", обяснява рапърът.

Четете повече в tialoto.bg

Снимки: БГНЕС