Ще трябва да готви в огромни количества: Гордън Рамзи стана татко за шести път

Роди му се син, кръстиха го Джеси

14.11.2023 | 08:33 Редактор: Толя Стоянова
Ще трябва да готви в огромни количества: Гордън Рамзи стана татко за шести път

Семейството на Гордън Рамзи ще трябва да добави още един стол към кухненската маса, след като готвачът стана татко за шести път. Известният кулинар и съпругата му Тана Рамзи обявиха в социалните мрежи, че са посрещнали шесто дете – син на име Джеси Джеймс Рамзи. 57-годишният баща първи обяви новината, споделяйки три снимки на новото попълнение в семейството си. Очевидно Рамзи и съпругата му не се притесняват от уроки или неприятни помисли, след като не изчакаха дори Джеси да се прибере у дома, преди да споделят първите му снимки с феновете. 

"Какъв невероятен подарък за рождения ден! Моля, посрещнете Джеси Джеймс Рамзи! Още един източник на любов в бригадата Рамзи. 3 момчета, 3 момичета...Готови сме!", написа готвачът под кадрите. 

В допълнение към най-малкия си син, Рамзи и Тана са родители на още пет деца – 25-годишната Меган, 23-годишните близнаци Джак и Холи, 22-годишната Матилда и 4-годишния Оскар. 

На снимките, споделени от кулинаря, се вижда как целува Джеси по челото, докато той е в ръцете на Тана. Рамзи също така сподели две снимки на съпругата си, която все още е в болничното легло, прегърнала сина си. Гордата майка е усмихната до уши, леко изморена, но определено не иска да пусне детето си. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС