Меркурий преминава в Стрелец, откриват се хоризонти за нова работа

Трябва да бъдем внимателни

10.11.2023 | 09:26 Редактор: Искра Ангелова
Меркурий преминава в Стрелец, откриват се хоризонти за нова работа

На 10 ноември планетата на комуникацията и мисълта - Меркурий, преминава в знака на зодия Стрелец. Това означава, че не само ще отворим ума си за нови идеи, но и комуникацията ни с другите става по-интензивна от обикновено, тъй като Стрелецът е визионер, смел е и мислите ни ще се разширят по време на този транзит. Докато Меркурий е всичко за идеи и думи, Стрелецът е всичко, което означава действие.

Трябва да бъдем внимателни, тъй като комбинацията може да доведе до говорене без да мислим и случайното казване на нещо или изричане на неща, които просто не са верни, могат да доведат до конфликти и наранявания на другите.

Меркурий е планета, която ни кара да навлезем в детайлите, докато Стрелецът обича да гледа на живота през по-широк обектив. Този зодиакален знак винаги е насочен към бъдещето, а по време на този транзит, който ще продължи до 1 декември, ще можем да обмислим добре всички възможности, подробности и да видим цялостната картина край нас и по отношение на това, което искаме да придвижим напред като цели.

Стрелецът ще добави нотка на вълнение, ще повиши нашата увереност, когато комуникираме с другите. Ключът към този транзит е да изоставим предразсъдъците си, но не и разума си. В желанието си да намерим отговорите на най-големите въпроси в живота е наложително да ценим различните гледни точки, които ще срещнем по пътя си.

Докато Меркурий е в Стрелец е много важно да запомним следното - мисли, преди да говориш, ако не искаме да ни сметнат за глупави, неподготвени или да обидим някого. Стрелецът е изследовател, а това означава, че възможностите пред нас са безкрайни.

Този транзит ни насърчава да разширим умовете и хоризонтите си сега. Моментът е прекрасен да помислим за пътуване, за започване на нова работа, за започване на обучения.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.

Снимка: Pexels