Хелоуин по холивудски: Парис като Бритни, Нортън като Бекъм, а Хайди Клум - гола

Джъстин Бийбър дойде на купона във водолазен костюм

31.10.2023 | 14:06 Редактор: Толя Стоянова

На днешния 31 октомври се отбелязва Хелоуин. Празникът идва от древните келти, които вярвали, че в последния ден на октомври духовете на мъртвите се завръщат на земята. За да се предпазят от тях, хората започнали да се маскират на страшни същества.

Холивудските звезди вече откриха празненствата. Традицията повелява дълбаене на тикви, а децата си разменят сладкиши и правят шеговити номера. Знаменитостите обаче се надпреварват кой ще се маскира по-интересно и чие парти ще бъде по-бляскаво.

Парис Хилтън се вдъхнови от видео на близката си приятелка Бритни Спиърс, а сексапилната актриса Меган Фокс и Машин Гън Кели се облякоха като звездите от кинохита на Куентин Тарантино "Убий Бил".

Джъстин Бийбър дойде на купона във водолазен костюм, а Едуард Нортън се превъплъти във футболната звезда Дейвид Бекъм. Домакинята на вечерта Синди Крауфорд се превърна в покойната певица Оливия Нютън Джон и влезе в култовата ѝ роля от "Брилянтин".

Една от най-известните домакини на парти за Хелоуин е манекенката Хайди Клум. Тя подгря с много интригуващ кадър, на който вместо да демонстрира костюма си, всъщност не облече нищо.

Вижте повече в репортажа.