Над 110 хил. заявки: Истинска лудост и проблеми с билетите за концерта на Ед Шийрън в София

"Системата ми дръпна пари, но на сайта изписва "неуспешно плащане", жалва се меломан

26.10.2023 | 14:50 Редактор: Искра Ангелова
Над 110 хил. заявки: Истинска лудост и проблеми с билетите за концерта на Ед Шийрън в София

Минути след началото на продажбата на билетите за Ед Шийрън, който пристига в София на 31 август 2024 година, в сайта за продажби чакаха над 100 хиляди души.

Някои от нетърпеливите фенове са станали още в ранни зори, но въпреки това не успяха да се доберат до така желаните билети.

"Чакането на опашка е най-малкият проблем. Абсурдът е после, защото като си избереш места, явно не ти ги резервира. Опитах се да платя и ми изписа, че избраните места вече са заети. След това въведох всичко отначало и бутонът за плащане зацикли. Така поне 15 минути и за капак просто ме изхвърли и ми написа, че съм 114 987 на опашката", пише потребител.

Има и фенове, чиито пари са дръпнати от сметките им, но на сайта им изписва "Неуспешно плащане". Други потребители пък се оплакаха, че при въвеждането на името им изписва "Невалидно".

"Обожавам Ед Шийрън и няма да мога да го преживея, ако го изпусна в България. За пръв път попадам на толкова неадекватна система за купуване на билети, която не стига че ме кара да чакам по два часа, ами после три пъти ме изхвърли. Мен и още 15 човека, които стоим на stand by, докато вършим работата, понеже някой е решил да пести от човешки фактор и техническа поддръжка, за мероприятие, което ще спечели милиони и на община София", коментира друг потребител.

Снимка: БГНЕС