Хороскоп: Сезонът на Скорпионите е тук, водните зодии ще са късметлии

Близнаците да внимават със здравето, Девите ще намерят много нови приятели

25.10.2023 | 12:31 Редактор: Вяра Димова
Хороскоп: Сезонът на Скорпионите е тук, водните зодии ще са късметлии

Сезонът на Скорпионите дойде. Той започна на 23 октомври и продължава до 22 ноември. В този период повърхностното изобщо няма да ни е интересно. Чувстваме се по-емоционални, страстни, леко напрегнати и фокусирани върху важното. Водните зодии Рак, Скорпион и Риби са в свои води и имат много късмет. Неподвижните знаци Телец, Лъв и Водолей ще имат забързан живот. 

Овен

Те са независими зодии, но през този сезон научават колко много контрол имат другите върху живота им. Вместо да се карат с тях, нека се научат да ги разбират и приемат - колегите, партньора, съучениците, шефовете. Тези хора имат голямо влияние над живота им. Нека работят с тях, вместо да виждат това като рестрикции. Тези неща и хора всъщност им носят ползи.

Телец

Сезонът на любовта за тях! През периода ще могат да свалят стените около себе си и да създадат значими връзки с хората. Ако са необвързани, може да срещнат специален човек. Обвързаните са готови на следваща крачка във връзката. Тези, които излизат с някого от известно време, може да определят какви са отношенията им.

Близнаци

Ако не се чувстват добре, много е важно сега да отидат на прегледи. Симптомите, предизвикани от нездравословни и непродуктивни навици, сега се засилват. Нека почистят стаята, да ядат повече зеленчуци, да се разхождат всеки ден, да тичат. Здравословните навици, които си създадат сега, ще останат с тях дълго време.

Рак

Любов ли е или похот? На кого му пука? Сега Раците са по-експресивни, креативни, изразяващи обич и привързаност. Превръщат се в магнит за любов. Чакат ги много запознанства, флиртове - нещата се получават по-лесно и по-често. Романтиката се връща в живота им и независимо колко продължават отношенията, Раците ще намерят нещо положително.

Лъв

Нека се върнат към корените си. Обичат да живеят в сегашния момент, така че да натиснат пауза и да погледат назад, не е любимото им нещо. Но е важно да не забравят откъде идват. През сезона на Скорпионите трябва да се фокусират над прекарване на време със семейството, може и с близки приятели. 

Дева

Сезонът на Скорпиона им помага да намерят перфектните думи. Ако мислят, че е време сега да изпратят важно съобщение или да започнат важен разговор, нека го направят.  Чудесен период да учат и да се запознават с нови хора. Мозъкът им има нужда от стимулиране. Колкото повече научават, докато се срещат с различни хора, толкова по-добре ще се чувстват. Социалният им живот е във възход. Нови приятели, а може и ново гадже, това е на хоризонта.

Везни

Имат лоша репутация относно едно нещо - хората ги смятат за малко безотговорни. Мненията им се менят, в зависимост кой е около тях. Но сезонът на Скорпионите им помага да затвърдят мнението си, мислите си, идеите си, чувствата си. Може да водят повече спорове сега, но това е, защото държат на своето, изказват мнението си и отстояват принципите си. 

Скорпион

Това е техният сезон и най-хубавото време от годината за тях! Нека си отделят внимателно да обмислят всичките си опции - романтичните, платоничните, професионалните. Кое и какво им се струва най-примамливо? Кое и какво им се струва дългосрочно и сериозно? Щом решат, нека действат. Проектите и връзките, които започнат сега, обещават да са значими и дългосрочни.

Стрелец

Бивши приятели, бивши партньори, бивши колеги отново се появяват в живота им. Звездите ги карат да погледнат назад и да се свържат отново с тях. Да решат дали заслужават или не място в живота им. Бивш партньор може да се превърне в добър приятел сега, стар приятел може да им помогне за нещо в работата.

Козирог

Имат малък кръг от хора около себе си и рядко позволяват приятелите да идват и да си отиват. Внимателно подбират с кого да прекарват време и веднъж щом изберат приятел, избират го завинаги. Но през сезона на Скорпиона ще могат да намерят и изберат още няколко приятеля, пише teenproblem.net.

Водолей

През периода работата им ще бъде разглеждана още по-внимателно, така че е важно да дават най-доброто от себе си. Стигат до финала на важен проект или задача. Колкото по-добре се представят, толкова по-големи ще са наградите. 

Риби

Щастливи са да живеят в своя малък собствен свят през повечето време. Но сезонът на Скорпионите ги връща на земята. Време е да видят истинския свят около себе си. Вместо да мечтаят и да си представят нещата, които искат да правят, сега е време да действат и да ги направят. 

Снимка: pixabay