Джиджи и Бела Хадид подкрепиха Палестина и получиха смъртни заплахи

Баща им обмисля да се обърне към ФБР

19.10.2023 | 13:05 Редактор: Искра Ангелова
Джиджи и Бела Хадид подкрепиха Палестина и получиха смъртни заплахи

Джиджи Хадид и членовете на нейното семейство са получили множество смъртни заплахи и са били принудени да сменят телефонните си номера заради подкрепата им за Палестина, се твърди в нова публикация. 28-годишният полупалестински супермодел изказа подкрепата си за родината на своя баща през последните дни в социалните медии на фона на продължаващия израелско-палестински конфликт.

Джиджи, чийто баща - строителен предприемач - Мохамед Хадид е палестинец, веднага беше критикувана от правителството на Израел за своите публикации в подкрепа на палестинския народ.

Вече се твърди, че Джиджи и семейството ѝ са получавали смъртни заплахи заради подкрепата си за Палестина и са били принудени да предприемат действия.

Джиджи и нейното семейство, включително 27-годишната ѝ сестра Бела, която също е супермодел, майка ѝ Йоланда и 24-годишният ѝ брат Ануар, е трябвало да сменят телефонните си номера на фона на заплахите, твърди сайта TMZ.

Твърди се също, че предприемачът на недвижими имоти Мохамед обмисля да се обърне към ФБР заради вълната от смъртни заплахи. Мохамед също така  има още две деца - 43-годишната Мариел и 38-годишната Алана, които са от първата му съпруга Мери Бътлър. Те също са станали жертви на тормоз и заплахи.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС