Анджелина Джоли предизвика фурор в Гърция на снимките на "Мария" (+ВИДЕО)

Актрисата пристигна с частен хеликоптер в Катаколо

17.10.2023 | 18:19 Редактор: Вяра Димова

Холивудската звезда Анджелина Джоли снима новия си филм "Мария" в Гърция. Актрисата се превъплъщава в голямото гръцко сопрано Мария Калас в биографичната драма на режисьора Пабло Ларейн. Действието на филма се развива през последните години от живота на Калас, през 70-те години, когато тя живее в Париж.

Снимките започнаха в Будапеща през октомври 2023 г., като други снимачни места включват Париж, Гърция и Милано, информира кореспондентът на Bulgaria ON AIR в Гърция Силвия Станчева.

Пристигането на Джоли в страната предизвика вълнение сред лайфстайл репортери, фотографи и оператори, всички опитващи се да уловят изключителна моментна снимка или дори изявление. Награждаваната актриса пристигна с частен хеликоптер в Катаколо, южен Пелопонес, в петък и веднага отиде в хотела, където беше отседнала, придружена от синовете си Мадокс и Пакс и седем бодигарда. Тя остана в хотела до понеделник сутрин, за да снима сцени в театър "Аполо", разположен в кулата Илиас.

Звездата от филма на Пабло Ларейна избягва комуникация с репортерите, но направи кратък, срамежлив поздрав към зрителите, които я аплодираха, когато напусна театъра. След снимките в театъра, които продължиха четири часа, целият снимачен екип беше транспортиран до яхтата на Аристотел Онасис, легендарната Кристина Онасис. 

Голяма част от снимките в Гърция се провеждат на борда на 99-метровата луксозна яхта, която някога е принадлежала на гръцкия корабен магнат Аристотел Онасис, с когото Мария Калас имаше страстна, но неуспешна връзка в продължение на десет години.

Анджелина Джоли ще напусне Гърция днес след приключване на снимките. Докато актрисата търси уединение и спокойствие, нейните синове и снимачният екип се наслаждават на пътуване до Гърция и морски деликатеси.

Снимка: БГНЕС