Слънчево затъмнение и новолуние във Везни на 14 октомври - поставяме си нови цели

Дава ни сила и нови умения

14.10.2023 | 07:30 Редактор: Вяра Димова
Слънчево затъмнение и новолуние във Везни на 14 октомври - поставяме си нови цели

На 14 октомври ни очаква слънчево затъмнение и новолуние в знака на зодия Везни. По време на този цикъл на затъмнение ние ще "посеем" много семена. Това е второто затъмнение в цикъла Овен-Везни, с което ще трябва да се съобразяваме през следващите години. Има вероятност да не сме в състояние да си представим точно на какво "пътуване" ще ни отведе този цикъл на затъмнение и може да ни е по-трудно да видим по-голямата картина.

Цикълът на затъмнението Овен-Везни задейства нашите връзки, интимност, взаимоотношения и начина, по който избираме да се проявим в тях. Също така работи върху чувствата ни на вътрешна сила и увереност, напомняйки ни, че всеки от нас притежава необходимото, за да води възможно най-добрия живот.

Всички тези теми непрекъснато ще ни напомнят за себе си по време на този цикъл на затъмнение. Знаците Овен и Везни са кардинални знаци в зодиака, което пък ще ни помогне да бъдем по-силни, лидерски настроени и способни, дори може да открием в себе си нови умения и таланти.

Каква е енергията на слънчевото затъмнение по време на новолуние?

Според астрологията, новолунието е начална точка на лунния цикъл и начална точка на нова глава от живота ни. Мислим в посока на това какви са желанията ни, какви цели искаме да си поставим, как се чувстваме. Определяме своите намерения. При слънчево затъмнение на новолуние енергиите са много по-силни.

Затъмненията са склонни да носят съдбоносни събития и да ни поставят където и трябва да бъдем, независимо от намеренията, които можем да опитаме да си зададем.

Четете повече в az-jenata.bg.

Снимка: pixabay