Az-jenata.bg представя изцяло обновена платформа и атрактивни рубрики

Нова рубрика "Родени за родители" предлага експертизата на психолози

12.10.2023 | 12:00 Редактор: Толя Стоянова
Az-jenata.bg представя изцяло обновена платформа и атрактивни рубрики

Водещият информационен сайт за нежната аудитория Az-jenata.bg, част от Investor Media Group, е с напълно обновена и обогатена платформа. Изцяло нова стилна визия, допълнителни полезни рубрики, таро карти и много други предложения очакват читателите на един клик разстояние. 

Екипът на Az-jenata.bg вече предлага ценно съдържание в помощ на родителите чрез експертизата на психолози. Рубриката Родени за родители е посветена на отглеждането и възпитанието на деца на възраст до 13 години. Категорията обхваща теми, свързани с грижата за децата, както и полезни съвети за отглеждането на състрадателни, добри и любознателни малчугани.

"Вярваме, че правилното отглеждане и възпитание на собствените ни деца е една отговорна, интересна и предизвикателна задача 365 дни в годината! Ето защо Az-jenata.bg ще бъде добър приятел на всички родители, предприели безкрайното пътуване, наречено родителство. В допълнение към по-сериозните теми в категорията, ще отделяме внимание и на по-свежи публикации – идеи за пътувания, полезни курсове, забавления за деца, както и един изключително цветен и забавен речник", сподели главният редактор на сайта Мария Дуковска.

Сайтът включва познатите и любими рубрики - Здраве и красота, Мода, Готварство, Интимно и Свободно време. "Рубриката с фокус върху астрологията ще продължи да следи промените в циклите на планетите, тяхното влияние в човешкия свят и ще представя на дамите ежедневен, седмичен, месечен и любовен хороскоп, както и любимата на всички Таро карта за деня

Вашият въпрос - нашият съвет, рубриката на психолог Петя Георгиева, също очаква новите въпроси на читателите. Те ще продължат да се публикуват анонимно, а под въпроса ще се публикува професионалния отговор на експерта. Въпросите може да се изпращат на редакционния имейл: info@az-jenata.bg.

"В продължение на дълго време работихме усилено, за да отговорим на всички очаквания на нашите читатели и с голямо вълнение представяме плодовете на нашия труд. Щастливи сме, че Az-jenata.bg е лидер сред женските сайтове в България и благодарим на читателите, че са с нас вече толкова много години", коментира Мария Дуковска.


1
1 rate up comment rate down comment 0
0808
преди 6 месеца
А защо винаги имате препратки при зодиите? Да трупате кликове, а? Няма да влизам вече при вас.. Сигнализирай за неуместен коментар