Марс се "чувства" удобно в Скорпион - провокира промяна

Засилва се и страстта в любовта

10.10.2023 | 23:15 Редактор: Росица Николаева
Марс се

На 12 октомври огненият Марс преминава в знака на зодия Скорпион, като ще остане там до 24 ноември. В този зодиакален знак, Марс е насочен да получи това, което иска. По време на този транзит ние ще бъдем по-упорити, целеустремени и силни. Но също така ще сме склонни да избягваме важни проблеми.

Марс се „чувства“ удобно в Скорпион, защото в традиционната астрология Марс е управител на Скорпион. Ето защо заедно „работят“ добре. Скорпионът иска да стигне до дъното на нещата, така че те да бъдат напълно трансформирани, докато планетата на действието Марс е невероятна в стимулирането и провокирането на промяна.

Упоритостта е често срещана при Марс, а този неподвижен знак има по-голяма способност за упоритост и работа през трудни предизвикателства по време на този транзит. Всъщност се казва, че Марс в Скорпион не обича да прави нещата по лесния начин. Сега ще сме много по-мотивирани да успеем да реализираме своите цели и мечти, да правим някои компромиси, да обмисляме добре всичко. По време на този транзит никой не може да ни контролира и е по-добре и да не се опитва да го прави.

Четете повече по темата в az-jenata.bg.