Любовен хороскоп за 9-15 октомври: Големи промени за Везните, Девите няма да скучаят, дори необвързаните

Разочарования в интимния живот на Скорпионите

08.10.2023 | 23:00 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 9-15 октомври: Големи промени за Везните, Девите няма да скучаят, дори необвързаните

През новата седмица Венера ще е в опозиция на Сатурн, а Марс навлиза в Скорпион. Всичко свързано с любовта и секса се задълбочава. Очаква ни и слънчево затъмнение и новолуние в знака на Везни.

Овен

Овните са сред най-нарцистичните зодии в зодиака, така че е по-добре да започнат да мислят по-често за другите. Това ще им бъде от полза, особено ако нямат сериозна половинка до себе си, но се срещат с някого. Звездите ви съветват да внимавате, тъй като настоящият период е доста противоречив и старите любовни проблеми могат да напомнят за себе си. .

Телец

Ако сте необвързани, сърцето ви може да е наранено, особено ако напоследък твърде често потъвате в негативни мисли за това, че никога няма да срещнете любовта. Звездите ви съветват да не се превръщате в песимисти. На този етап може да няма любов в живота ви, но това съвсем не означава, че няма да я срещнете.

За вас, обвързаните представители на зодията, след като Марс навлезе във партньорския ви сектор тази седмица, общуването между вас и партньора ви може да стане по-спорно. Бъдете внимателни.

Близнаци

Това ще бъде потенциално променяща седмица за вашия любовен живот! Слънчево затъмнение попада в романтичния ви сектор и това затъмнение е толкова силно, че може да ви покаже напълно различен любовен интерес, който има силата да улови 100 процента сърцето ви. Друга възможност е вие и настоящ романтичен партньор да разберете, че очаквате дете или може да решите да започнете да работите в тази посока. Ако сте във връзка, но това не е вашата ситуация, то седмицата също ви носи хубави емоции в любовта.

Рак

Раци, любовният ви живот определено ще бъде интересен. Огненият Марс преминава в знака Скорпион и вашия романтичен сектор. Може да бъдете пленени, дори леко обсебени от някого, когото срещнете или с когото вече се срещате. Този човек определено е много привлекателен. Обвързаните Раци нека не се колебаят да следват непознати пътища в любовта. С любимия човек ще имате желанието да направите връзката ви още по-интересна, да възродите някои позабравени неща, но и да се преоткриете, което е прекрасно!

Лъв 

При някои от обвързаните Лъвове има вероятност да настъпи известно напрежение относно бюджета, което ще се дължи на Венера, която ще бъде в опозиция на Сатурн по вашата финансова ос. Въпреки че вие или вашият партньор може да почувствате известно негодувание относно финансовите отговорности, тъй като никой от вас няма вероятност да си затвори очите, има всички признаци, че можете да се справите с това. Независимо дали сте във връзка или не, слънчевото затъмнение в знака на Везни ще озари вашия комуникационен сектор.

Дева

Деви, не така хармоничен ще бъде любовният ви живот през новата седмица. В случай, че сте обвързани, бъдете внимателни за някои слаби звена във връзката ви, които се нуждаят от спешно поправяне. Сатурн се движи през вашия сектор на отношенията, излагайки всички проблеми, които имате. Във вторник Венера ще се противопостави на Сатурн, правейки всички дребни неща помежду ви невъзможни за пренебрегване. Вие или вашият партньор вероятно се чувствате обезверени по някакъв начин и това трябва да се реши. За щастие вие сте се ангажирали да дадете най-доброто от себе си в името на любовта ви. Необвързаните Деви няма да скучаят, но не бива да се обвързват с някого само за да не са сами, пише az-jenata.bg.

Везни 

Скъпи Везни, според звездната карта, вашия зодиакален знак го очакват големи промени, свързани с любовта и отношенията. Разбира се, като Везни, тези теми почти винаги са свързани с вашата лична идентичност. Тази седмица слънчевото затъмнение на новолуние във вашия зодиакален знак ще накара тези теми да напомнят за себе си по най-красивия начин. За някои това може да означава ново начало с нов партньор. Други може да задълбочат връзката си.

Скорпион

В любовния ви живот е възможно да има повече блокажи, отколкото успехи. По-специално, ако сте необвързани, може дори да ви се стори, че Вселената блокира напълно любовта и потенциала за връзка. Сатурн, планетата на ограниченията, сега се движи през вашия романтичен сектор, а във вторник Венера ще се противопостави на Сатурн. Това създава кармична ситуация, при която е малко вероятно да получите това, което искате в любовта, но почти определено ще получите точно това, от което се нуждаете. По ирония на съдбата, след като Марс навлезе във вашия знак тази седмица, жаждата ви за любов може да се увеличи, както и сексапилът ви.

Стрелец

Професионалните цели може да имат по-голям приоритет за вас в сравнение с романтичните. Невинаги е възможно да имате всичко наведнъж и може да почувствате, че сте в позиция, която изисква да избирате между успех в кариерата и романтична реализация. С всичко това, което се случва, вашият любовен живот определено няма да върви както ви се иска. Ако сте във връзка, вашият партньор може да се почувства игнориран, докато на необвързаните няма да им е до романтика. Бъдете спокойни и не забравяйте, че това е временно.

Козирог

Козирози, не се учудвайте, ако още в началото на седмицата имате усещането, че комуникацията между вас и любимия човек или пък определен любовен интерес, е блокирана. Венера и Сатурн ще се противопоставят един на друг във вашия комуникационен сектор, правейки нещата да изглеждат така, сякаш партньорът ви не приема вашите идеи или не ви чува. За щастие, това е бързо преминаващ аспект, така че тези проблеми не трябва да продължават дълго. Все пак може да се борите с несигурността по отношение на комуникацията с партньора си, докато тази енергия преобладава. 

Водолей

Важно ново начало за вашата романтична ситуация предстои през новата седмица. Слънчевото затъмнение в партньорски ориентирания знак Везни ще попадне във вашия 9-и дом на разширяването. В резултат на това, ако вече имате връзка, любимият ви човек вероятно ще иска да насърчи израстването ви по някакъв начин. Всъщност, е вероятно заедно да почувствате вълнението от едно приключение, задаващо се на хоризонта, като например някакво пътуване.

Ако сте необвързани, е възможно да прекарате седмицата съсредоточени върху финансите си, вместо върху любовта. Трябва да се чувствате добре, тъй като парите са напът.

Риби

За Рибите ще е добре да са внимателни, тъй като още в началото на седмицата е възможно да не видят определени неща в любовта. Венера се движи във вашия сектор на партньорствата, създавайки солиден потенциал за разцъфтяване и преобладаване на любовта и хармонията в живота ви. Проблемът обаче е, че Венера ще се противопостави на Сатурн, който в момента е във вашия знак. Бъдете внимателни в любовта, не действайте импулсивно, за да не загубите романтична възможност.