Хороскоп за 7 октомври: Стрелците да избягват конфликти, положителни емоции за Девите

Лъвовете действат на бързи обороти

07.10.2023 | 08:17 Редактор: Елеонора Танева
Хороскоп за 7 октомври: Стрелците да избягват конфликти, положителни емоции за Девите

Овен

Въображението ще ви подтиква към нестандартни занимания. Действайте смело, но си имайте едно наум, че може да не получите ефекта, който очаквате. Въпреки всичко, ще ви е забавно.

Телец

Всяка мисъл, прелитаща през съзнанието ви, за броени минути може да се превърне в натрапчива идея. Ако решите, че на всяка цена трябва да я осъществите, не се колебайте, но не очаквайте близките ви да реагират с вашия ентусиазъм.

Рак

Към каквато и задача да се ориентирате, ще имате абсолютно ясна концепция за изпълнението ѝ. Правете онова, което приемате за правилно, но ако искате да си осигурите един спокоен ден, не изисквайте от околните да следват примера ви.

 

Лъв

Ако сте си намислили да не се пресилвате много-много и да „движите по течението“, откажете се. Обстоятелствата още от сутринта ще ви принудят да повишите темпото и да действате „на бързи обороти“. Увлечени от инерцията няма да усетите умората, но за да възстановите пълноценно силите си, ще имате нужда от достатъчно сън.

Дева

Със сигурност няма да скучаете като при това преживяванията ще са наситени с положителни емоции. Един от начините да запазите по-дълго оптимистичното си настроение е да не се вторачвате в незначителни дреболии, които само ще „развалят пейзажа“, пише az-jenata.bg.

Везни

Две качества ще са ви в абсолютен дефицит – самоорганизацията и дисциплината. Посветете деня на обичайни и познати задължения. Ще си спестите куп проблеми и неприятности, които при всички случаи са ви излишни.

Скорпион

Един от динамичните ви дни, в който непрекъснато ще се налага да променяте плановете си. Направете го доколкото е възможно, без да мрънкате. Още в ранния следобед ще установите, че всъщност събитията се подреждат във ваша полза.

Стрелец

Прекалено често ще попадате в конфликтни ситуации, които всъщност нямат пряка връзка с вас, но ще причиняват напрежение. Постарайте се да запазите присъствие на духа, за да не провокирате изблици на агресия от страна на някой от другите присъстващи, когото при това може изобщо да не познавате.

Козирог

Едно от най-силните ви желания ще е да се посветите на хобито и любимите занимания. Анализирайте ситуацията и ако установите, че няма да предизвикате финансови разходи, които биха провокирали недоволство от страна на близките ви, то отделете поне част от времето лично за себе си.

Водолей

Решавайки, че е крайно време да свършите нещо дребно, за което близките отдавна ви молят, не е изключено да попаднете в крайно неприятната схема „къде го чукаш, къде се пука“. Незначителната повреда да повлече след себе си поредица допълнителни и непредвидени случки, които да уплътнят целия ви ден.

Риби

Добронамереното отношение на околните и комплиментите, с които ви обсипват, ще стимулират самочувствието ви. Във ваш интерес е да не загубите чувство за мярка и твърдо да се придържате към всеизвестната истина, че не сте център на Вселената.