Положителни емоции за едни и негативни за други: Месечен хороскоп за октомври

Дева, в началото на месеца ще излязат дългосрочни проекти със сравнително високи приходи

01.10.2023 | 17:26 Редактор: Тодор Петров
Положителни емоции за едни и негативни за други: Месечен хороскоп за октомври

Овен

В началото на месеца енергийният ви заряд ще е достатъчно силен, за да отстраните конкуренцията и да вдъхновите хората от екипа си. Следвайте най-смелите си замисли, ще ги осъществите. Колкото по-амбициозни са плановете ви, толкова по-впечатляващи ще са резултатите. През втората половина перспективите за професионална реализация ще са абсолютно устойчиви и което не е без значение, финансовото ви състояние – също. Ще можете да си позволите любими развлечения, да поддържате устойчив тонус и свежо настроение.

Телец

Анализирайте постигнатото до момента. Важно е да осъзнаете с какво не сте се справили и да поработите върху грешките. Само така ще успеете да постигнете „програмата-максимум“, набелязана за тази година. През втората половина на месеца с лекота ще оформите финансовите си уговорки и то най-вече тези със задграничните ви партньори.

Преди частичното Лунно затъмнение, което ще се случи във вашия знак, е желателно да помислите и за рекламата, да популяризирате уменията и постиженията си. Обстоятелствата ще са подходящи и за набиране на квалифицирани сътрудници, ако имате нужда от такива.

Близнаци

Новости ще има, но те ще са предимно на семейно и битово ниво. Част от тях ще са свързани с децата ви, като при това ще са приятни. Друга част ще е свързана с устройството и обзавеждането на дома. Разпределяйте тези дейности разумно и след обстойно обсъждане с останалите участници, за да не превърнете някакъв дребен на пръв поглед ремонт в перманентна строителна задача. През втората половина на месеца не е изключено да получите материална придобивка, за която отдавна си мечтаете.

Рак

Най-сериозните и продължителни за изпълнение въпроси ще са свързани с местоживеенето ви. Не е изключено да смените жилището или пък почти през целия месец да сте извън дома си по някаква причина. Не си набелязвайте конкретни срокове за продължителните задачи, защото няма да можете да ги спазите. Просто реагирайте гъвкаво и уплътнявайте максимално времето, с което разполагате.

Контролирайте емоциите, защото често ще сте обект на наблюдение, проверка или внимание и е във ваш интерес да съхраните авторитета си, пише az-jenata.bg.

Лъв

Още в началото на месеца Лилит (Черната Луна) ще излезе от вашия знак. Ще се почувствате много по-енергични и тонизирани, което ще ви позволи за кратко да отхвърлите всички натрупани към момента и изостанали с изпълнението си занимания. Постиженията ви ще са видими и съпроводени с комплименти и допълнителни парични постъпления или друг вид бонуси.

През втората половина на месеца професионалните ангажименти постепенно, но осезателно ще растат. В повечето случаи ще изискват колективно изпълнение. Не прекалявайте с доверието към новите партньори.

Дева

В началото на месеца на преден план ще излязат дългосрочни проекти, от които очаквате сравнително високи приходи. Ще имате възможност да си осигурите ресурси за изпълнението им и е желателно да действате максимално бързо и организирано. Дори навлизането на Черната Луна във вашия знак няма да попречи на устрема и вдъхновението ви.

В средата на месеца ще можете да проведете сложни разговори, да поставите исканията си и да получите удовлетворителни отговори. Деловите контакти ще са интензивни и ползотворни. Чувството за хумор ще ви помогне да се измъкнете от сложните ситуации, а и да се преборите с илюзиите си.

Везни

Придържайте се към хода на събитията. Не се опитвайте да ги промените, а просто да адаптирате действията си спрямо обстановката и да извлечете максимална полза от нея. Постарайте се да довършите важните задачи преди пръстеновидното Слънчево затъмнение, което ще се случи във вашия знак. Дотогава бихте могли да оформите дългосрочни договори, проекти, финансови сделки.

През втората половина на месеца избягвайте разговори, изясняващи лични отношения. Няма да постигнете нищо, освен влошаване на обстановката и още проблеми. Дори да получите допълнителни приходи, не бързайте да им се радвате, защото ще имате и допълнителни разходи. Задачата ви е да разпределите наличностите си пестеливо.

Скорпион

Факторите за професионален напредък ще са налични и от вас ще зависи да ги използвате максимално. Ще участвате в публични изяви достатъчно често, за да приковете вниманието към себе си, а дали ще привлечете и надеждни сътрудници, зависи изцяло от личното ви поведение. След като Марс навлезе във вашия знак, презентирайте успехите си във всеки един удобен момент, но деликатно и без нотки на самохвалство.

Правилната тактика ще насочи към вас „правилните“ хора. Създавайки нови отношения, независимо дали са делови или лични, се постарайте да бъдете „по-тихи от водата и по-ниски от тревата“. Спечелвайки си предварително симпатии, ще предизвикате траен интерес и ще можете да ориентирате характера на връзката в предпочитаната от вас посока.

Стрелец

Условно месецът би могъл да се раздели на три периода за представителите на вашия знак. Първоначално събитията ще са интензивни, обстановката динамична, а вие непрекъснато ангажирани. Колкото сте по-заети, толкова ще сте по-ефективни и експедитивни. Контактите, независимо от типа им, ще ви радват, разнообразяват и стимулират. Около средата на месеца ще започнете да усещате натрупаната умора.

Ще разполагате с необходимите финансови наличности, за да си осигурите пълноценна почивка и направите ли го, не бихте имали никакви сериозни проблеми, защото физическото и психическото ви състояние ще са достатъчно устойчиви.

Козирог

Опитайте се в началото на месеца да намалите темпото. Да, вие сте известни с прословутото си трудолюбие, но невинаги ще разполагате с условия за бързи постижения. Приемете фактите такива, каквито са и не възприемайте принудителните забавяния, които ще се случват, като драма или провал, за да предотвратите пристъпите на раздразнителност. Основните успехи и повод за радост ще са дългосрочните ви сделки, проекти или пък тези, които осъществявате с партньори, намиращи се на голямо разстояние от вас.

Приходите ще са регулярни, а допълнителните, доколкото могат да се нарекат такива, ще получите, след като Плутон премине в директно движение и ще са отложени плащания за свършена преди време работа.

Водолей

Подхождайте изключително взискателно и предпазливо към всички видове информация, която ви е необходима. Няма значение дали ще я ползвате в пряката си работа или за да си организирате някакво развлечение, частно пътуване, изпълнение на лична задача. Не създавайте случайни нови запознанства.

Ограничете се само до неизбежните и провеждайте разговорите, придържайки се към общоустановените правила, колкото и скучни да ви изглеждат. Тази тактика ще ви позволи да се ориентирате в обстановката, да стигнете до правилните заключения, да придобиете ясна представа на кого може да се разчита и коя връзка ще е съществена за напредъка ви.

Риби

Периодът ще е сравнително спокоен, но може би именно по тази причина ще ви е трудно да се съсредоточите в мащабните задачи. Тъй като повечето от тях ще са обвързани със срокове, то постарайте се да действате като част от цялото.

Потърсете помощ или си организирайте екип, или разпределете работата на части и на подизпълнители, но в никакъв случай не се опитвайте да се справяте самостоятелно, защото няма да можете да „огреете навсякъде“.

Ефектът от действията ви ще е многопластов. Ще постигнете набелязаните цели, ще проверите професионалното ниво на колегите и сътрудниците си, ще подобрите взаимодействието в рамките на колектива. В края на месеца не е изключено да се наложи да предприемете непредвидено пътуване.

Снимка: Pixabay