Хороскоп за 23 септември: Непредвидени ситуации за Раците, Стрелците да внимават с парите

Скорпионите да ограничат контактите

23.09.2023 | 08:01 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 23 септември: Непредвидени ситуации за Раците, Стрелците да внимават с парите

Повече за вашата зодия вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Ориентирайте се към дейности, които представляват за вас личен интерес или пряко ви засягат. Успеете ли да ги оцените обективно, ще установите съвсем ясно от кои е най-добре да се откажете.

Телец

Стремежът към нови преживявания ще ви зареди с необичайна решителност да осъществите най-налудничавите си идеи. Не е сигурно, че ще успеете, но ако си привлечете сътрудници, ще ви е много по-лесно да приемете крайния резултат, какъвто и да е той.

Близнаци

Енергията ви е повече от достатъчна, но дали ще успеете да я използвате максимално ефективно е съвсем друг въпрос. Решите ли, по специфичния за вас начин, да правите няколко неща едновременно, в края на деня ще установите, че сте буквално до "под кривата круша". В случай, че все пак успеете да подредите задачите си по важност, със сигурност ще има с какво да се поздравите.

Рак

Ще изникнат непредвидени допълнителни задължения, които буквално ще ви принуждават свършвайки едно от тях, да преминавате светкавично към другото. В края на деня, за щастие, ще разполагате и с лично време. Опитайте се да го посветите наистина на себе си.

Лъв

Придържайте се към познати и доказали сигурността си методи на работа. Колкото са по-опростени, толкова по-доволни ще сте от крайния резултат.

Дева

Изказвайте мнението си, съобразявайки се с характера на събеседниците. Колкото и да сте сигурни в себе си, не очаквайте, че задължително ще получите одобрение. Оставете фактите да потвърдят правотата ви.

Везни

Навлизането на Слънцето, оповестяващо Есенното равноденствие, във вашия знак, ще ви накара да приемете старите проблеми с "нов" поглед. Без усилия ще намерите решение на най-сложните от тях.

Скорпион

Въображението ще ви подскаже оригинални начини за справяне с набелязаните задачи. Чувството ви за хумор пък ще ви помогне да приемете неуспехите с усмивка. Ограничете контактите и действайте самостоятелно, ще сте много по-сигурни в себе си, съветва az-jenata.bg.

Стрелец

Анализирайте финансовите си наличности. Разпределете ги икономично и ги използвайте разумно. Дори да се наложи някакво отклонение в посока на намаление, бързо ще го компенсирате.

Козирог

Искреността е похвално, но невинаги полезно качество. Преди да изразите личното си мнение за факт, събитие или човек, убедете се, че няма да предизвикате неприязън и да навредите на отношенията си.

Водолей

Ще ви е много по-лесно да направите каквото и да е, ако се придържате към обстоятелствата, без да набелязвате конкретни задачи и уговорки. Усещането за свобода, независимост и самостоятелност ще ви стимулира по-добре от всичко друго.

Риби

Стремете се да постигнете баланс между фантазиите и реалността. Фантазирайте, но чак след като сте се справили с практическите си задължения. Мисълта, че успешно сте съчетали полезното с приятното ще повиши самооценката ви.