Хороскоп за 17 септември: Палитра от емоции за Раците, хармоничен ден за Скорпионите

Риби, добронамереното отношение на околните ще ви се отрази окуражаващо

17.09.2023 | 08:10 Редактор: Тодор Петров
Хороскоп за 17 септември: Палитра от емоции за Раците, хармоничен ден за Скорпионите

Овен

Ограничете разходите. Не взимайте и не давайте пари назаем, дори не обещавайте подобни жестове, ако искате да запазите стабилността на бюджета си.

Телец

Конфликтите у дома, доколкото ги има, ще са на финансови теми или поради различия на интересите. Няма да ви навреди, ако се съобразите с чуждата гледна точка.

Близнаци

Избягвайте контактите с личности от друга националност, етнос, религиозни предпочитания. Не е изключено да избухнат разгорещени спорове поради непознаване или незачитане на различията в убежденията ви.

Рак

Събитията ще са разнообразни и предизвикващи богата палитра от емоции. Изразявайте ги откровено и пълноценно, само ако сте в обкръжението на близки. При всички останали ситуации проявете сдържаност.

Лъв

Информационният дефицит ще ви преследва на всяка крачка. За сметка на това, интуицията ви ще е завидно силна. За сложните решения разчитайте предимно на нея, но само ако не е възможно да ги отложите за известно време.

Дева

Едно от съществените ви затруднения ще е да дадете обективна оценка на фактите и събитията, с които се налага да се справяте. Склонни сте към преувеличение без значение дали преживяванията са положителни или не чак толкова. Имайте предвид, че „украсяването“ на истината ще се отрази на позициите ви.

Везни

Наблюдателни сте и ще забележите детайли, които за присъстващите около вас ще останат скрити. Ще ви улеснят неимоверно за взимането на каквото и да било решение. Дейност, която обикновено ви създава тревоги.

Скорпион

Енергията ви е стабилна и в устойчив синхрон с настроението. Едва ли нещо би могло да ви удиви или да ви ядоса. Ако се налага да провеждате някакви сложни разговори, с особена лекота ще стигнете до споразумение.

Стрелец

Част от ситуациите, в които попадате ще са необичайни, а може би и леко комични. За щастие, въображението ви ще е достатъчно силно, за да ви подскаже как да се измъкнете от всяко положение, колкото и да е абсурдно.

Козирог

Работоспособността ви ще е достатъчно силна, за да се насочите към трудоемки дейности. Ако пък вложите и малко творчество, резултатите ще изненадат дори самите вас, пише az-jenata.bg.

Водолей

Каквито и да са първоначалните ви намерения, изведнъж ще ви атакуват с куп интересни предложения за развлечения, на които ще е трудно да устоите. Какво пък, използвайте момента, позабавлявайте се на воля, заредете се с положителни емоции, след което ще сте с пъти по-ефективни.

Риби

Добронамереното отношение на околните ще ви се отрази окуражаващо. Под влияние на приповдигнатото си настроение може да си позволите непредвидени разходи. Постарайте се все пак, да не прекалявате, за да не се почувствате виновни – усещане, което доста трудно преодолявате.