Ретрограден Юпитер - пари, промени и щастие за някои зодии

Периодът ще продължи до 30 декември

06.09.2023 | 10:55 Редактор: Искра Ангелова
Ретрограден Юпитер - пари, промени и щастие за някои зодии

Планетата на изобилието, късмета и щастието Юпитер започна ретроградното си движение в знака на Телец на 4 септември и то ще продължи до 30 декември. През периода трябва да помислим отново върху надеждите, мечтите и идеалите си. Можем да променим мнението си относно финансите, притежанията и различни необходимости. Ето какво да очаква всяка зодия, според "Elite Daily".

Овен

На фокус са парите, притежанията и ценностите. През периода ще преглеждат как са развивали стабилност, що се касае до личните придобивки. Ще започнат да обмислят какво изискват в материалната сфера и как да си го подсигурят. Ще е хубаво да се загледат в навиците си на харчене и да видят дали не харчат прекалено много. Финансовите им цели се променят, особено, ако сега забелязват, че те не съвпадат с дългосрочните им планове и цели.

Телец

Юпитер е ретрограден в техния знак за първи път от повече от десетилетие. Сега може да преоформят някои от мечтите и целите, които имат за себе си. Личните цели, които са си поставили, се развиват със стабилно темпо, но сега могат да натиснат "пауза", да разсъждават върху прогреса си. Да помислят дали са доволни с тези части от себе си, които развиват в последно време. Ако не, сега е време за промени.

Близнаци

Ще преглеждат наново някои вътрешни вярвания и истини. В последните месеци са развивали някои вътрешни философии, на които много държат. Сега ще трябва да се завърнат към преживяното, което е оформило перспективите и вижданията им. Чудесен период за разсъждаване върху навици и практики, които имат зад кулисите.

Рак

В началото на периода ще разсъждават как съюзите и приятелствата им се развиват. Раците са станали по-преднамерени, що се касае до това в какви общности и групи са. Сега ще могат да обмислят какви са мечтите им относно някои връзки и отношения. Те търсят отговорни хора, на които може да се разчита. Нека помислят какво може да им донесе бъдещето.

Лъв

Ще бъдат подтикнати да си представят наново бъдещето на кариерата си и професионалните си цели. Те системно се опитват да се развиват и да растат в професионалната сфера в последно време. Вярата им, в това, което развиват, обаче може да бъде тествана. За щастие, така имат шанса да направят промени и поправки, що се отнася до публичния им имидж и доброто му поддържане в дългосрочен план.

Дева

През периода ще прегледат сегашните си виждания и ценности, това, в което вярват. Те си създават някои нови, постоянни виждания за света около тях, които са свързани със сигурност и дългосрочност. Но ще трябва да преразгледат някои от тях. Добър период да видят какви са техните истини и как ги създават. Вярата и духовността им могат да бъдат тествани, но само за да се уверят, че ги имат и трябва да ги запазят.

Везни

Ще разсъждават върху някои нови финансови отговорности, които имат. Трябва да си осигурят дългосрочна стабилност в тази сфера, това е приоритет за тях. Ще обмислят как работят върху това да натрупват материално богатство. Ако споделят ресурсите си с някого, сега може да преоценят някои граници. Искат това споделяне да бъде плодотворно в дългосрочен план.

Скорпион

Скорпионите ще преглеждат развитието на връзките си. Радват се на много растеж в отношенията с другите. По време на периода ще разсъждават върху това какви мечти и надежди имат за тези връзки и партньорства. Може вярата им в хората да бъде тествана, за да видят дали тези отношения ще бъдат дългосрочни. Нека не се страхуват да вярват на хората около себе си. Особено на тези, които вече са им показали, че никъде няма да ходят.

Стрелец

Ще разсъждават върху рутината и навиците, които са си изградили. Ако някои от тези неща се нуждаят от изглаждане, сега е времето за промени, подобрения, поправки. Важно е да се чувстват свободни, а не ограничени от ежедневните си дейности. Те са свободни души. Да не се страхуват да променят някои неща, особено, ако не съвпадат с дългосрочните им цели, съветва teenproblem.net.

Козирог

Те пък ще преглеждат наново свои креативни хобита, страсти, начини за прекарване на свободното време. Напоследък имат повече желание за наслада и удоволствия. Сега отново ще помислят върху това по какъв начин разпускат. Нека помислят как правят насладата приоритет сега, дори по дребни начини.

Водолей

Тези зодии ще прегледат това какви развития има в семейния живот и дома. В последните месеци те си представяха как ще изглежда по-сигурната и мирна семейна среда. Сега ще помислят как да превърнат тези мечти в реалност. Вярата им може да бъде тествана през периода, но ще си осигурят яснота относно как изглежда стабилната, приятна семейна среда.

Риби

Рибите ще трябва да прегледат наново идеите си и вижданията си. Напоследък те разширяват хоризонтите си, отварят ума си за нови неща. Последователни са. Сега ще трябва да поразсъждават над информацията, която са получили. Независимо дали сега са в училище или учат ново умение, трябва да поразсъждават над това какво са научили досега. Нека вярват в процеса и да бъдат търпеливи.