Лизо отвръща на удара - ще съди танцьорките, обвинили я в тормоз

Адвокатите на певицата подават жалба срещу тях и ги обвиняват в лицемерно отношение

25.08.2023 | 20:30 Редактор: Вяра Димова
Лизо отвръща на удара - ще съди танцьорките, обвинили я в тормоз

Драмата с делото срещу Лизо за създаване на токсична работна среда и тормоз над танцьорки става все по-заплетена. Сега изпълнителката отвръща на удара, като планира да подаде собствена жалба в съда.

След като певицата бе обект на обвинения от няколко свои бивши танцьорки за предполагаем сексуален, расов и религиозен тормоз, както и създаване на токсична работна среда по-рано този месец, адвокатите ѝ се активизират и смятат да подадат собствена жалба, обвинявайки танцьорките в лицемерно отношение.

Адвокатът Марти Сингър сподели снимки със списание People, на които се виждат ищците Ариана Дейвис, Кристъл Уилямс и Ноел Родригес. Според представителят на Лизо, те са щастливи зад кулисите с изпълнителите от кабаретното шоу Crazy Horse, които танцуват голи до кръста в бар в Париж. Предполагаемата случка е от 5 март 2023 година, а в жалбата, подадена от Ариана, Кристъл и Ноел се твърди, че те са били принуждвани да присъстват на представлението и да докосват танцьорите. 

"Тези изображения, показващи как тримата ищци весело се забавляват зад кулисите след топлес шоуто, са направени след посещението им в Bananebar в Амстердам, за което се оплакват в жалбата", пише Сингър в изявление, като се посочва поредния клуб, за който танцьорките твърдят, че са били накарани да влязат насила и да докосват голи танцьори.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС