Любовен хороскоп за 21-27 август: Телците са раздразнени, Лъвовете са на крилете на любовта

Нептун се противопоставя на Марс, носейки размита несигурност около нашите романтични цели

20.08.2023 | 14:44 Редактор: Елеонора Танева
Любовен хороскоп за 21-27 август: Телците са раздразнени, Лъвовете са на крилете на любовта

Всички планове, които сме имали относно любовта, може бързо да се провалят. Нептун се противопоставя на Марс, носейки размита несигурност около нашите романтични цели и действия. Това става още по-объркващо, тъй като Меркурий ще бъде ретрограден в знака на Дева до 15 септември.

За щастие Марс и Плутон ще засилят нашите действия и решимостта ни да намерим удовлетворение в любовта.

Овен

Възможно е да се почувствате леко безнадеждно относно посоката на любовния си живот в началото на седмицата. Сякаш колкото и да настоявате, не можете да постигнете целта, която искате. За щастие, амбициозният Марс навлиза във вашия партньорски сектор в края на седмицата. Нека звездите ви мотивират да оправите отношенията си.

Телец

Тази седмица представителите на зодията може да преминат от чувство на пълно раздразнение и безнадеждност по отношение на любовта, до осъзнаване, че са имали силата вътре в себе си през цялото това време, за да направят необходимите промени в любовния си живот. Марс, който сега е във вашия романтичен сектор, се противопоставя на Нептун във вторник.

Това предизвиква известно разочарование по отношение на текущото състояние на вашия любовен живот. Меркурий става ретрограден в романтичния ви сектор в сряда и промяната в любовта определено ще настъпи.

Близнаци

Романтично очакване! Така може да се опише седмицата ви. Тази неделя Марс навлиза във вашия романтичен сектор за първи път от две години. Марс е свързан с действие и енергия, така че се подгответе за всякакви вълнуващи развития. Ако вече имате връзка, очаквайте да се забавлявате повече с любимия човек.

Рак

Меркурий ще стане ретрограден във вашия комуникационен сектор. Ако се окаже, че премисляте твърде много нещата, просто забавете темпото. Сега не бива да бързате, важно е и да внимавате с емоциите и думите, които изричате в любовен план.

Лъв

Романтиката ще преследва Лъвовете тази седмица. Това може да ви позволи да постигнете значителен напредък в настояща връзка или ако сте необвързани, значителен напредък в собственото ви мислене по отношение на любовта. 

Въпросите за любовта и връзката са в мислите ви с възможно най-голяма интензивност, което ви позволява да откриете решения на всякакви проблеми. Очаква ви хубава любовна седмица!

Дева

Най-после идва краят на нездравословните романтични модели за вес. Някои със сигурност са уморени от празните обещания. Марс, който сега е във вашия знак, се противопоставя на мрачния Нептун. Меркурий ще стане ретрограден във вашия знак в сряда. Това ще ви помогне да преосмислите изборите си в любовта и да направите по-ясни и осъзнати такива занапред, което само ще ви донесе ползи.

Везни

Имате голямото желание да си почивате повече, да съберете нови сили и да преосмислите много неща в любовта. Звездната карта разкрива, че ви очаква "космическо излитане", което е напът да тласне живота ви в нова и още по-вълнуваща орбита. Марс влиза във Везни, стартирайки целия този потенциал за вас. Освен всичко друго, подгответе душата си за различна посока в любовния ви живот. 

Скорпион

Някои от вас вероятно са полагали напразни усилия да започнат любовна връзка или пък са оправдавали поведението на любовник, с когото нещата не им вървят както трябва. Тази седмица Марс ще се противопостави на Нептун – планетата на объркването и заблудите, която в момента е във вашия романтичен сектор, пише az-jenata.bg.

Стрелец

Някои представители на зодията е възможно да са се чувствали извън равновесие напоследък, да са били твърде съсредоточени върху кариерата и домашните въпроси, в ущърб на любовния и социалния си живот. 

Не само ще бъдете мотивирани да прекарвате повече време с приятели, но с любимия човек ще си поставите някои цели, които ще следвате и това ще ви носи хубави емоции. Ако сте необвързани, знайте, че правилният за вас човек е по-близо, отколкото си мислите.

Козирог

Възможно е да изпращате или да получавате повече смесени съобщения от обикновено тази седмица, когато става въпрос за любовния ви живот. Марс ще се противопостави на Нептун през вашата комуникационна ос, създавайки потенциална неспособност за вас или вашия любим човек (любовен интерес) да кажете какво имате предвид и да имате предвид това, което казвате.

Водолей

Любовта и парите може да са в противоречие през цялата седмица, Водолеи. Настоящ или дори потенциален партньор може да не е съгласен с вас относно решение за бюджетиране. Отделно Марс се противопоставя на Нептун във вашата финансова ос във вторник, разкривайки потенциална финансова недискретност, която или вие, или ваш любовен интерес сте направили, без да кажете на другия човек за това. 

Риби

Един балон може най-накрая да се спука в любовния ви живот. Всъщност вашият партньор може да ви покаже страна от личността си, която наистина ви отблъсква. Марс, който е във вашия сектор на партньорство се противопоставя на Нептун, принуждавайки ви да го признаете, ако сте избрали да си затворите очите за действията на партньора си. 

Също така, с ретроградния Меркурий във вашия сектор на отношенията, вероятно и на двамата ще ви е трудно да правите компромиси.

Снимка: pixabay