Ед Шийрън се превърна в продавач и изненада феновете си

Изпълнителят помогна на клиентите да намерят това, което търсят и ги зарадва с песента Lego House

19.08.2023 | 06:55 Редактор: Вяра Димова
Ед Шийрън се превърна в продавач и изненада феновете си

Ед Шийрън замени сцената за кратко, за да се превърне в продавач и да изненада своите фенове. Рижавият изпълнител направи неочаквана поява в магазин на Lego в Минесота, помагайки на клиентите да намерят това, което търсят, като в същото време подреждаше и стоката.

Във видео, публикувано в социалните мрежи, се вижда как Шийрън раздава кутии с лего, подписва автографи и позира с няколко деца, които не могат да повярват на късмета си, че току-що са били обслужени от световно известна личност. 

"Да, точно така, аз съм в мола в Минесота и съм облечен в костюм на Лего. Ще бъда специалист-консултант и ще изпълня песента си Lego House", каза Ед в клипа. Камерата показа и жълтия му работен гащеризон, върху който беше изписано името му. 

Малко по-късно музикантът излезе извън магазина, за да изпълни песента си Lego House пред насъбралата се публика. Той извади китарата си и направи акустична версия на хита, радвайки всеки посетител в търговския център. Също така обеща изненада за всеки, който ще присъства на концерта му в Минеаполис, включваща раздаване на малки фигурки.

По време на турнето си + - = ÷ x ("Mathematics"), с което Шийрън обикаля света, той често прави неочаквани появи на различни места. 

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС