Новолуние в Лъв - промени, проблеми и любов за няколко зодии

Събитието ще постави фокус върху това какво чувстваме

17.08.2023 | 14:25 Редактор: Искра Ангелова
Новолуние в Лъв - промени, проблеми и любов за няколко зодии

На 16 август има новолуние в знака на страстните, романтични и креативни Лъвове. Събитието ще постави фокус върху това какво чувстваме, в какво влагаме сърцето си и как изразяваме чувствата си. Ето кои зодии ще са най-повлияни, според "Style Caster".

Телец

На фокус сега ще са домът и семейството, а Телците са уязвими на тези теми към момента. Ще трябва да се занимават с домашни въпроси, лични проблеми и всичко, което става вътре, далеч от любопитните погледи. Ако нямат място, на което да се чувстват уютно, в безопасност и комфортно, да помислят как могат да намерят такова. Новолунието ги вдъхновява да почистят, да подредят, да организират филмова вечер със семейството. Някои може да се пренесат в нов дом.

Лъв

Нека си признаят - обичат да бъдат обожавани. Сега ще оценят това, че са разбрани и оценени, заради това, което са. Лъвовете ще са в мислите на всички по време на новолунието, те са главни герои. Ще се погледнат в огледалото и ще видят нещо ново в себе си. Нека направят нещо, което символизира начина, по който се променят и развиват с времето и опита. Не са същите, които бяха, но това е хубаво - поемали са рискове, казали са какво мислят, защитили са позицията си.

Скорпион

Хората не могат да спрат да говорят за тях напоследък. Новолунието носи развитие и промени в публичния им имидж. Вдъхновява ги да споделят някои новини, които променят живота и да подобрят репутацията си. Ще получат заслужени похвали, ще участват в конкурси и ще спечелят награди. Сега е времето да си поставят професионални цели и да ги преследват. Решителността им няма да е напразна, нито амбициите. Ще се изкачат по стълбичката, да не поглеждат назад, съветва teenproblem.net.

Водолей

Връзките им претърпяват значителна промяна и тръгват в нова посока. Водолеите ще получат ново разбиране за взимането и получаването. Мотивирани са да направят партньорствата си по-значими. Сега ще проверят кои хора са главните герои в живота им и какви роли заемат те. Ще се вгледат и в това как допринасят за връзките в живота си и какво влияние имат над тях. Може да има важни разкрития, особено относно това с кои хора искат да прекарат следващия етап от живота си. Нека разширят хоризонта си.