Хороскоп за 13 август: Тревоги за Девите и напрежение за Козирозите

Ще изникват някакви стари нерешени въпроси за Овните

13.08.2023 | 09:15 Редактор: Искра Ангелова
Хороскоп за 13 август: Тревоги за Девите и напрежение за Козирозите

Какво ви очаква според зодията, вижте в дневния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Непрекъснато ще изникват някакви стари нерешени въпроси, които ще ви отвличат от основната насока. Усещането за несигурност може да ви направи раздразнителни или да наруши концентрацията ви, което е предпоставка за допускане на грешки. Опитайте да привлечете близките за съдействие. Ще се почувствате много по-добре.

Телец

Придържайте се към хода на събитията и съобразявайте плановете си с обстановката. Успеете ли да го направите, бихте могли да извлечете полза и дори материални или финансови придобивки от обстоятелствата, при които се намирате.

Близнаци

Винаги сте умеели да си уговаряте изгодни сделки, а в този ден търговският ви нюх ще е изключително силен. Бихте могли да се освободите от всичко, което вече не ви е нужно и да попълните финансовите си наличности. Лошото е, че със същата скорост може и да похарчите спечеленото.

Рак

Въздействието ви ще е осезаемо, ще привличате околните към себе си и почти непрекъснато ще се оказвате в центъра на вниманието. Обстановката ще е спокойна, а ситуацията благоприятна, за да стабилизирате позициите си. В основата на положителния ефект ще е само желанието ви да сте полезни.

Лъв

Творческият ви потенциал е силен. Без никакво съмнение бихте могли да заложите на образното си мислене. Ще ви подскаже оригинално решение на всички енигми, с които се налага да се справите.

Дева

Едно от специфичните ви качества е "синдромът на Шерлок Холмс" или по друг начин казано, да се съмнявате във всичко и да проверявате наличните факти по няколко пъти. Интересното е, че през целия ден ще се натъквате на различни странни съвпадения, които може не само да ви объркат, но и да ви разтревожат. Ориентирайте се към дейности, изискващи въображение, съветва az-jenata.bg.

Везни

Съвсем случайно присъствайки на публично мероприятие ще направите удивително впечатление и ще си спечелите нови последователи. Приемете комплиментите им благоразположено, но без да се главозамайвате. Спомнете си, че "не всичко, което блести е злато".

Скорпион

Убедителни сте и ако се налага да провеждате сложни разговори, няма по-подходящ момент, в който бихте могли да го направите. Контролирайте емоциите и проявявайте разбиране към събеседниците си. Със сигурност ще приемат твърденията и гледната ви точка.

Стрелец

Необходимостта да се справите с разни дребни неприятности ще ви мотивира и ще стимулира аналитичните ви способности. Преценявайки фактите от различни гледни точки, ще стигнете до заключения, благодарение на които ще ликвидирате и някои предишни затруднения.

Козирог

Напрежението постепенно ще се покачва, защото ще се наложи или да сте на няколко места едновременно, или да се занимавате с няколко различни дейности, изискващи специфични умения. Разковничето е в нивото на последователност. Довършвайте задачите една по една.

Водолей

Успешни ще са дейностите, които изпълнявате в екип. Намалете инициативата и следвайте общата тенденция. Не само няма да допуснете грешки, но и участието ви ще получи висока оценка.

Риби

Преценявайте внимателно думите и действията си. Ако не искате да си създадете непреодолими неприятности, повтаряйте си доказаната мъдрост, според която "каквото повикало, такова се обадило".