Гришо заведе любимата Мадалина на СПА почивка за ЧРД

Нашенецът зарадва румънския модел и с букет червени рози

08.08.2023 | 14:41 Редактор: Тодор Петров
Гришо заведе любимата Мадалина на СПА почивка за ЧРД

Румънският модел Мадалина Геня получи букет червени рози за рождения си ден от българския тенисист Григор Димитров. Двамата официализираха връзката си в началото на лятото, а днес Мадалина става на 36 години. Тя избра да прекара празника с любимия си на СПА почивка.

Броени часове преди датата (8 август) Мадалина публикува на официалния си профил в Instagram лична равносметка, придружена от галерия снимки, включително такива с Григор, и не пропусна да напише мили думи за него:

Трябва да благодаря на това абсурдно красиво невероятно човешко същество Григор Димитров, че пътува с мен, а също и за разбирането, че трябва да жертвам много от времето ни заедно, за да бъда пред компютъра почти денонощно през последните няколко месеца. 

Малко по-късно в историята на профила си тя започна да споделя специални моменти от първите часове на рождения си ден, от които се разбира, че с Григор Димитров са на почивка и са посрещнали заедно изгрева. Самият той качи снимка на Мадалина в басейн в историята си в Instagram с добавено изображение на сърце и написа "Моята рожденичка", съобщи gol.bg.

Снимка: БГНЕС