Състоянието на Мадона се пазело в тайна, семейството ѝ очаквало най-лошото

Имаше голяма възможност тя да умре, съобщи близък до звездата

01.07.2023 | 12:54 Редактор: Вяра Димова
Състоянието на Мадона се пазело в тайна, семейството ѝ очаквало най-лошото

Състоянието на Мадона е било толкова тежко, че семейството ѝ се подготвяло за най-лошия изход. Преди няколко дни изпълнителката отмени старта на турнето си заради сериозна бактериална инфекция, която я вкара в интензивното отделение. Тя е била приета по спешност в болница, като дори е била поставена на интубация за една вечер. 

Мениджърът ѝ, Гай Озери, обяви, че звездата ще има нужда от време, за да се възстанови напълно и чак тогава да се качи отново на сцената.

Близък на Мадона заяви пред Daily Mail, че семейството е прекарало няколко травмиращи дни, в които не е било сигурно дали изходът от ситуацията ще бъде добър. По думите му, влизането в болница е било като събуждане за звездата, която до този момент се е смятала за непобедима и е излагала тялото си на сериозни натоварвания при подготовката за турнето, което трябваше да започне на 15 юли. 

"През последните няколко дни никой всъщност не знаеше какво ще се случи и семейството ѝ се подготвяше за най-лошото. Всеки вярваше, че има голяма възможност тя да умре", казва близък до звездата. Допълва, че именно затова състоянието на Мадона се е пазело в тайна дълго време.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС


2
3 rate up comment rate down comment 0
Таня Стефанова
преди 9 месеца
Дано мине всичко благополучно и Мадона да оздравее и да си направи концертите. Сигнализирай за неуместен коментар
1
2 rate up comment rate down comment 1
анонимен
преди 9 месеца
Каквото е писано това ще стане, никой не е безсмъртен. Дано все пак да оздравее. Сигнализирай за неуместен коментар