Шакира разбира за изневярата на Пике от медиите, докато баща ѝ е в интензивното

"Всичко се случи едновременно. Домът ми се разпадаше", каза изпълнителката

29.06.2023 | 13:23 Редактор: Михаела Кирилова
Шакира разбира за изневярата на Пике от медиите, докато баща ѝ е в интензивното

Шакира разбрала, че Жерар Пике я е предал, докато баща ѝ бил в болница. Баща ѝ Уилям Мебарак Шадид пострада при инцидент през миналото лято и бе приет по спешност в болница. Певицата е била до него там, като малко преди това двамата с Пике се разделили.

Сега 46-годишната изпълнителка похвали баща си и го нарече свой най-добър приятел. Тя обясни, че той е дошъл при нея в Испания, за да я утеши, когато станало ясно, че тя и Пике се разделят. Но след това се случил инцидентът и Уилям пострадал. Шакира и Жерар имат двама сина - Милан на 10 г. и Саша на 8 г.

"Той дойде в Барселона, за да ме утеши, след като бях погълната от тъга, заради раздялата ми. Докато той беше на първото причастие на Милан, той беше сериозно ранен при инцидент. Всичко се случи едновременно. Домът ми се разпадаше. Разбирах от пресата, че съм била предадена, докато баща ми беше в интензивното", разказа Шакира пред списание "People en Español".

Шакира мислела, че няма да оцелее през този труден период.

"Мъжът, който съм обичала най-много в живота си, моят баща, ме оставяше, когато най-много се нуждаех от него. Не можех да говоря с него, не можех да отида при най-добрия си приятел за съветите, от които имах такава нужда.", обясни тя.

Четете цялата статия в Teenproblem.net

Снимка: БГНЕС