Сериал изтощи Том Холанд, оттегля се за година от киното

Въпреки че актьорът се забавлява с ролята си, той призна, че Crowded Room го е "разбил" емоционално и физически

13.06.2023 | 18:15 Редактор: Вяра Димова
Сериал изтощи Том Холанд, оттегля се за година от киното

Том Холанд реши да си вземе почивка от актьорството, след като участва в сериала на Apple TV+ Crowded Room.

"Разбира се, че беше труден момент. Изследвахме определени емоции, които определено не бях изпитвал преди. И на всичкото отгоре, да бъдеш продуцент, който се справя с всекидневните проблеми, които възникват на снимачната площадка, просто добави допълнително ниво на натиск", каза Холанд.

Въпреки че актьорът се забавлява с ролята си, той призна, че сериалът го е "разбил" емоционално и физически. "Сега си взех една година почивка и това е резултатът от това колко предизвикателни бяха тези снимки", добави той.

Холанд играе Дани Съливан в криминален трилър за млад мъж, арестуван за стрелбата в Рокфелер център през лятото на 1979 г. В проекта участват още Аманда Сайфред, Еми Росъм, Уил Чейс и Саша Лейн.

Холанд разкри, че по време на отпуска си ще пътува, ще играе голф и ще се среща със семейството и приятелите си.

Да не забравяме, че Холанд се наслаждава и на любовта си със Зендая, с която се срещна именно на снимки през 2016 г. Това стана по време на създаването на продукцията на Marvel "Спайдърмен". В него Зендая изпълнява ролята на половинката му Ем Джей, а любовта им от екрана се пренесе и в реалния живот.

Четете повече в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС