Между болестта и битката отново да бъде на сцена - Селин Дион не се предава

Синовете ѝ дават сила

02.06.2023 | 14:02 Редактор: Искра Ангелова
Между болестта и битката отново да бъде на сцена - Селин Дион не се предава

Селин Дион тъгува по отменените концерти, липсата на участия и отдалечаването от феновете, но намира сила и воля за борба в семейството си, след като получи диагноза за синдром на схванатия човек.

Пред списание People източник споделя, че канадската изпълнителка, която наскоро отмени всичките си участия до април 2024 година, прави всичко възможно, за да се завърне обратно на сцената. По думите му Дион се чувства ужасно и е с разбито сърце от факта, че трябва да отмени турнето си, но болестта ѝ причинява проблеми с мобилността и създава сериозни препятствия за ежедневието ѝ.

"Тя прави всичко възможно, работейки с лекари, защото иска да пее. По никакъв начин не се е отказала. Надява се да овладее болестта, така че отново да се завърне на сцената", казва близък до певицата. Той допълва, че Дион обожава своята публика и пеенето е нейният живот, така че създалата се ситуация е съкрушителна за нея и всички около нея.

Друг източник казва пред People, че докато Селин прави всичко възможно, за да се възстанови по най-бързия начин, тримата ѝ синове са източникът ѝ на радост и светлина. Певицата е майка на 22-годишния Рене-Чарлз и 12-годишните близнаци Нелсън и Еди.

"Основният ѝ фокус винаги са били момчетата и музиката. Тя е най-безкористният и мил човек. Селин просто обожава синовете си. Те са прекрасни. Осигуряват ѝ цялата подкрепа и любов, от които се нуждае", казва вътрешният човек.

По думите му те са нейната светлина в този труден период.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Страхувате ли се от развитието на изкуствения интелект?

Не, човекът винаги ще го контролира и единствено ще ни бъде от полза.
27%
Да, има опасност да ни подчини и дори унищожи.
50%
Страхувам се единствено да не "открадне" работното ми място.
8%
Не ме интересува, имам далеч по-сериозни страхове и проблеми.
14%
Общо 2002 гласа

Снимка: БГНЕС