Селин Дион изпълнила предсмъртно желание на съпруга си

Въпреки слухове певицата заяви, че след смъртта на Рене му е останала вярна

26.11.2019 | 15:20 Редактор: Ивет Арабова
Селин Дион изпълнила предсмъртно желание на съпруга си

Селин Дион успяла да изпълни предсмъртното желание на своя съпруг Рене Анджелил. Малко преди той да умре, тя осъществила стрийминг връзка, за да може той да наблюдава концерта ѝ в Лас Вегас и да се наслади за последно на песента "My Heart Will Go On".

"Това беше много важно за него. Аз се грижех за него близо година, но в края той ми каза, че иска да ме види да пея на сцената“, разказва певицата, цитирана от "Mirror".

Четири години след смъртта му изпълнителката споделя, че тогава излязла на сцената и мислела само за него. След събитието, прибирайки се в дома им, мъжът ѝ бил много щастлив, предава Tialoto.bg.

Селин Дион и Рене Анджелил имат 21-годишен брак, по време на който двамата минават през какво ли не. На 49 години мъжът получава инфаркт, а осем години по-късно му откриват рак на гърлото. Въпреки че успява да влезе в ремисия, през 2013 г. коварната болест отново се връща и лекарите му дават само още няколко месеца живот. През януари 2016 г. той умира от сърдечен удар.

Наскоро певицата коментира в свое интервю, че въпреки слуховете за връзка след кончината на съпруга ѝ, тя му е останала вярна и не е излизала на среща с мъж.

Снимка: Reuters

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК