Ретроградният Плутон засяга психиката ни, очакваме го от 1 май

Твърди се, че Плутон във Водолей носи повече сила на технологиите

29.04.2023 | 09:21 Редактор: Петя Кръстева
Ретроградният Плутон засяга психиката ни, очакваме го от 1 май

На 1 май планетата на "смъртта" и "прераждането" Плутон става ретроградна в знака на Водолей. Ретроградността на Плутон ни засяга на психическо ниво, влияейки върху по-дълбоките слоеве на нашето същество. Тя ще продължи до 10 октомври 2023 година. Ретроградният Плутон ни насочва да разгледаме трансформациите от миналото, какво е отпаднало, какво се е издигнало и какво все още стои в сенките.

Плутон ще остане ретрограден във Водолей само до 11 юни, когато ще се върне обратно в Козирог, така че това е рядък период за задълбочаване на темите Плутон-Водолей. Влизането на Плутон във Водолей започна мощен и нов цикъл. Някои западни астролози дори смятат, че това е началото на нашия преход към ерата на Водолея.

Твърди се, че Плутон във Водолей носи повече сила на технологиите, по-голям фокус върху общността и хуманитаризма и духовния напредък. Всеки елемент от това, което носи Плутон, има светла и тъмна страна. Тази планета е процесът на "изгаряне" на всичко и възходът, който идва, когато пепелта е готова да бъде трансформирана.

Четете повече по темата в az-jenata.bg

Снимка: БГНЕС