Маса за двама: Нищо неподозиращ клиент направи резервация с принц Уилям (+ВИДЕО)

Виней Агаруал не разбрал, че говори с принца, докато резервирал маса за ресторант

21.04.2023 | 11:43 Редактор: Михаела Димитрова

Принц Уилям успя да разсмее съпругата си принцеса Кейт. На посещение в Бирмингам той не само се пробва в готвенето, но и спонтанно се престори на сервитьор, пишат британски медии.

Наследникът на британския престол отговори на позвъняването на телефона в индийски ресторант, който посети заедно с Кейт. Нищо неподозиращ клиент се обади по телефона, за да си резервира маса за същия ресторант, без да разбира, че говори с принца, информира Ройтерс. 

В интернет се разпространи забавен видеозапис на телефонния разговор, който е провел престолонаследникът. Уилям обсъжда с мъжа резервацията и многократно пита шефа какво да каже, кога и къде може да дойде и пита дали да запази място за двама. По време на целия телефонен разговор Кейт едва се сдържа да не се разсмее. Уилям обаче не е сигурен дали наистина е успял да го направи.

Ден по-късно обадилият се Виней Агаруал успял да стигне до семейния ресторант заедно с приятелката си Анкита Гулати. Фактът, че са разговаряли с принц Уилям, когато са правили резервацията си, им е бил обяснен едва когато са пристигнали и те били изумени.

Снимка: БГНЕС