Слънчево затъмнение на новолуние в Овен - отварят ни се нови пътища, но и негативни емоции

Това събитие ще активира врата към нова реалност

19.04.2023 | 22:35 Редактор: Искра Ангелова
Слънчево затъмнение на новолуние в Овен - отварят ни се нови пътища, но и негативни емоции

На 20 април ни очаква слънчево затъмнение по време на новолунието в знака Овен. Това събитие ще активира врата към нова реалност. Вратите ще се отворят, носейки нови възможности и нови пътища за нас. Някои от тези възможности може да са изненада, но други може да са неща, за които работим от известно време.

От друга страна, е възможно да бъдем по-чувствителни, интуитивни, но и креативни. С енергията на Овен, която също ще е силна, това е нашата възможност да намерим смелостта си да станем лидер и водач на собствения си живот.

Когато имаме затъмнение, можем да се възползваме от тази енергия, задавайки своите намерения, визуализирайки желания резултат. Да погледнем на нещата по нов начин и да останем отворени към изобилието на Вселената. Това е време с голяма енергия, което ще ни насочи към следващата глава от нашето душевно пътуване.

Овенът е огнен знак и елементът огън, който живее във всички ни, ни дава сила, смелост, страст и решителност. Когато гори твърде силно обаче, елементът на огъня може да доведе до гняв, атаки, унищожение. Да ни направи прекалено импулсивни или егоистични.

Балансирането на нашия собствен вътрешен огън може да бъде тема около слънчевото затъмнение през април. Може да почувстваме как енергията на Овен ни тласка да отстояваме себе си, да скочим в новото и да намерим увереността да влезем в нови начинания.

Същевременно може да се окаже, че е необходимо да овладеем егото си. Без значение дали вътрешният ни огън трябва да бъде раздухван, или овладян - затъмнението ще бъде нашият водач, помагайки ни да преминем в ново състояние на съществуване или може би дори в нова реалност.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.