Април носи интересни астрологични събития - ето щастливите дати

На 11 април Слънцето и Юпитер се срещат в Овен - може да получим добри новини или подаръци

09.04.2023 | 22:40 Редактор: Вяра Димова
Април носи интересни астрологични събития - ето щастливите дати

Април месец носи много интересни астрологични събития. Едно от тях е на 11 април 2023 година, когато Слънцето и Юпитер се срещат в Овен. В астрологията това се счита за щастлив ден, в който може да получим добри новини или подаръци от Вселената, но на интуитивно ниво има нещо по-дълбоко във всичко това.

Огненият елемент се свързва с искрата на живота, светлината във всички нас и страстта, смелостта и жарта, които ни мотивират да правим това, което правим. На 11 април Слънцето и Юпитер правят годишното си точно подравняване. Прекрасен ден, в който можем и да поставим на фокус това, за което сме най-благодарни. След това, на 19 април, слънчево затъмнение в Овен допълнително подчертава тези теми и бележи началото на сезона на затъмненията.

Срещата на Юпитер със Слънцето е положителен аспект, който също така работи за разширяване и подчертаване на области от живота ни, които се нуждаят от допълнителна любов. Тази астрологична среща може да разкрие къде е причината да не изживяваме пълния си потенциал.

От друга страна, Слънцето представлява сърцевината на това, което сме, така че когато Юпитер и Слънцето се изравнят, това помага да разширим част от себе си, помага ни да отворим нови таланти и да видим по-ясно пътя или поне посоката, в която можем да насочим битието си. Създава се лекота в живота ни.

Четете повече на az-jenata.bg.

Снимка: pixabay