Експерти: Хари и Меган превръщат коронацията в сапунена опера, инфантилни са

Обществото се отегчава от претенциите им, категорични са те

12.04.2023 | 14:33 Редактор: Искра Ангелова
Експерти: Хари и Меган превръщат коронацията в сапунена опера, инфантилни са

Кралският коментатор Рафе Хайдел-Манку разкритикува Меган Маркъл и принц Хари, че са превърнали коронацията на Чарлз III в сапунена опера. Говорейки пред GB News, той заяви, че двойката "показва на света колко са инфантилни, егоцентрични и обсебени от себе си". Освен това той призна, че би било по-лошо за двореца, ако херцогът и херцогинята на Съсекс изобщо не дойдат, отколкото ако се появят.

Хайдел-Манку също говори за отказа на Хари и Меган да потвърдят присъствието си: "Това е абсолютно грубо. Цялата тази драма, независимо дали искат или не, всъщност става наистина изморителна. Точно това не е нужно на краля и кралското семейство. Мисля, че Хари и Меган бъркат коронацията с улично шоу, но това не е сапунена опера. Това е изключително важно конституционно и тържествено събитие не само за Великобритания или британския народ, но и за всички царства на Британската общност, включително Австралия."

Кралският коментатор разкритикува двойката, като отбеляза: "Всъщност мисля, че това е срамен рекламен трик и те се възползват максимално от него. Те знаят, че всъщност с отдалечаването си от кралското семейство стават все по-безинтересни за широката публика, все по-неактуални. Това е начин да останете в заглавията и на първите страници. Това всъщност ги кара да изглеждат по-могъщи и влиятелни.“

Всъщност принц Хари и Меган Маркъл често обичат да се появяват в медийното пространство, въпреки че коментират, че изобщо не харесват как медиите се бъркат в личния им живот.

Двамата винаги изглеждат като на корицата на списание. Те дори спечелиха титлата за най-фотогеничната двойка в света. Както се оказа, зад красивата снимка се крие внимателно планирана стратегия за работа с папараци.

Експертът по езика на тялото Хесус Енрике Росас обвини двойката, че се опитва да инсценира папарашки снимки. Той говори за тайния жест, който Меган използва, за да привлече доклади.

Четете цялата статия в tialoto.bg.

Снимка: БГНЕС