Пълнолуние във Везни - силно енергийно събитие, прекъсваме важни връзки

Този период може да ни помогне да се чувстваме по-уверени, подкрепени и видими

06.04.2023 | 14:32 Редактор: Искра Ангелова
Пълнолуние във Везни - силно енергийно събитие, прекъсваме важни връзки

На 6 април ни очаква пълнолуние в кардиналния знак Везни. Везните са свързани с нашите взаимоотношения и начина, по който си взаимодействаме в тях. Също така, зодиакалният знак се свързва със справедливостта, нуждите и благосъстоянието на другите.

Когато имаме пълнолуние във Везни може да забележим, че нашите взаимоотношения биват осветявани, както и това как избираме да се покажем в тях. Сега е моментът да помислим кои взаимоотношения изваждат най-доброто от нас? Какви вярвания ни карат да се свием, да не бъдем човекът, който бихме могли да сме?

Пълнолунието и неговите вибрации могат да ни помогнат да се чувстваме по-уверени, подкрепени и видими. Най-накрая да добием увереността и да изоставим или променим отношенията, които вече не служат на нашето Аз.

Астероидът Хирон е много активен по време на априлското пълнолуние. Той ще ни помогне да видим как нашите "рани" могат да ръководят взаимоотношенията ни и начина, по който избираме да се проявяваме във взаимодействията с хората край нас. Когато сме наранени, това може да ни попречи да сме напълно присъстващи и автентични във взаимоотношенията.

Именно енергията на Хирон е тази, която ни напомня, че тези "рани" не трябва да ни спират от това да достигнем цялост, връзка, красота, любов. Въпреки че някои болезнени спомени са твърде дълбоки, за да бъдат "поправени", Хирон ни учи да ги приемем, за да ни помогнат да се превърнем в най-добрата версия на себе си, да имаме невероятен живот, изпълнен с любов и щастие.

Пълнолунието във Везни може да ни насочи така, че да станем по-свързани и в по-голяма хармония със света около нас, с другите. Сега сме насърчени да изграждаме по-дълбоки връзки, но и да намерим себе си. От друга страна, енергията на това пълнолуние е подходяща за освобождаване от всички връзки, които ни държат блокирани или ограничени.

Четете цялата статия в az-jenata.bg.